Päivitetty 27.10.2013

Kodin saanut: DAZZLE


DAZZLE

* n.7 kk

* kastroitu uros

* Suomessa.

 

 

 

Veljekset Dazzle ja Razzle ovat syntyneet kadulle Romaniassa, kuten niin monet ja taas monet kulkukoirat. Näillä pennuilla kävi kuitenkin onni, sillä romanialainen eläinsuojelija Giovanni Razvan huomasi pienen perheen pentujen ollessa alle kahden kuukauden ikäisiä ja Giovanni alkoi katsoa perheen perään vieden niille joka päivä ruokaa ja totuttaen niitä ihmiseen. Pian Giovanni alkoi etsiä perheelle turvallisempaa paikkaa olla ja hän löysi perheelle hoitopaikan erään perheen pihalta, jossa ne saavat elää turvassa ja niillä on aidattu alue ja niistä pidetään päivittäin huolta. Emo ja kaksi pentua ovat jo saaneet kodit ja nyt etsimme koteja perheen kahdelle viimeiselle pennulle, nyt noin 7 kuukauden ikäisille pojille, Dazzlelle ja Razzlelle.

Dazzle ja Razzle ovat avoimia, sosiaalisia, leikkisiä ja reippaita nuoria miehiä, jotka ovat sosiaalistuneet Giovannin ja hoitoperheen ansiosta hienosti. Ne nauttivat ihmisen seurasta ja viihtyvät hyvin myös keskenään ja muiden koirien kanssa. Pojat ovat tottuneet myös lapsiin hoitopaikassa, joten niiden tulevat koditkin voisivat sijaita lapsiperheissä. Pojille etsitään siis erillisiä koteja, mutta niiden tulevassa kodissa voisi ihan hyvin olla koirakaveri odottamassa.

Veljekset ovat nyt noin 10-kiloisia ja tulevat aikuisina olemaan maksimissaan keskikokoisia, eli 15-20 kiloisia. Dazzle ja Razzle eivät hoitopaikassa hauku erityisen paljon, joten tulevat kodit voivat sijaita kerrostalossakin, mutta tietytsi pitää ottaa huomioon että pojille täytyy opettaa kaikki lähes alusta saakka, kuten hihnassa kävely ja sisäsiisteys. Pojat ovat kuitenkin helposti nameilla ja kehuilla motivoitavissa, joten niiden opettaminen uuden elämän oppeihin ei liene kovin haastavaa.

Yhteydenotot Sallalle.

Päivitetty 23.8.2012

Dazzle painaa tällä hetkellä 11 kiloa, sen säkäkorkeus on 32 cm ja pituus 50 cm.

Linkeistä löytyy videoita Razzlesta ja Dazzlesta:

http://www.youtube.com/watch?v=P-Dtkbzc-Iw&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=_tsHPObGfIQ&feature=youtu.be

Dazzle ja Razzle on kastroitu 1.9.2012.

Päivitetty 1.9.2012

Dazzle on siirtynyt tänään Suomeen kotihoitoon. Päivitämme pian Dazzlen kuulumisia kotihoidosta.

Päivitetty 17.9.2012

Dazzle jää asumaan kotihoitopaikkaansa 🙂

Päivitetty 20.9.2012

Kuvat aukeavat isommiksi klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.