Päivitetty 05.11.2012

Kotia etsivä: LIANA


LIANA

* n. 3 vuotias

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

Liana on tällä hetkellä Glinan tarhalla etsimässä omaa kotiaan.

Kävelen läpi häkki rivistön, yhden tarhan asukas, keskikokoinen narttu kiinnittää huomioni. Kävelen nartun luokse ja mene kyykkyyn aidan vierelle. Narttu astelee rauhallisesti luokseni ja kääntää minulle selkänsä, nojaa aitaan ja jää siihen silmät kiinni nauttimaan rapsutuksista. Tuo narttu on nimeltään Liana.

Liana on rauhallinen ja erittäin ystävällinen tyttö. Liana hakeutuu ihmisen kainaloon heti häkkiin mentyäni ja nauttii silmin nähden huomiosta. Liana käyttäytyy ihmisiä kohtaa todella kiltisti ja kohteliaasti.

Liana on toisia koiria kohtaan hieman pomotteleva. Liana tietää arvonsa ja näyttää kyllä muille tarpeen vaatiessa missä kaappi seisoo. Liana asustaa samaa häkkiä aran uroksen kanssa ja tulevassa kodissakin voisi mahdollisesti olla uros kaveri.

Liana tulevan kodin tulee olla valmis opettamaan tytölle kaikki perustaidot alusta alkaen, tyttö ei osaa kävellä remmissä, eikä se ole sisäsiisti. Mutta Liana on varmasti nopea oppimaan ja tyttönen tulee olemaan mitä parhain perheenjäsen.

Painoa Lianalla on nyt n. 17kg.

Liana sai kodin Hollannista lokakuussa 2012.

Päivitetty 23.09.2012

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.