Päivitetty 14.02.2014

Kodin saanut koira: ERIC


ERIC

* n. 4 vuotias

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

24.11.2013

Ihana, pörröinen pieni Eric-herra löytyi syyskuussa, niin kuin moni muu kohtalotoverinsa, hylättynä Bukarestin kaduilta. Ericin löysi Romanialainen eläinsuojelija Mihaela Soare ja vei tämän turvaan ystävänsä luokse kotihoitoon.

Eric oli löydettäessä hyvin peloissaan. Eric kuitenkin oppi taas hiljalleen luottamaan ihmisiin ja etsiikin nyt kauttamme sitä loppuelämän kotiaan.

Eric on leikkisä, iloinen herrasmies, joka pitää ihmisen huomiosta ja seurasta. Eric tulee toimeen narttukoirien kanssa, mutta pienen miehen egolle kuuluvasti, se ei hyväksy kaikkia uroksia. Ericille etsitään siis kotia nartun kaverina tai ainoana koirana. Eric on nyt kotihoidossa kerrostaloasunnossa, eikä pidä itsestään meteliä. Eric siis sopisi myös kotiin kerrostalossa.

Ericin tulevassa kodissa on koiranhankintaa harkittu tarkasti ja perhettä, jossa se saa elää arvostettuna ja rakastettuna kotikoirana. Ericin kodin tulee ymmärtää pienikokoisen koiran sielunelämää. Eric osaa kävellä hihnassa ja rakastaakin ihmisen kanssa kävelyä. Vaikka Eric on selvästi ollut joskus kotikoira ja asuu nyt kotihoidossa, tulee Ericin perheen valmistautua siihen, että joitakin kotikoiran konsteja tulee vielä harjoitella. Ericin tuleva koti on valmis opastamaan poikaa kannaustavin menetelmin ja Ericin omaa omaksumistahtia kunnioittaen.

Tellu etsii kotia, jossa koiranhankintaa on harkittu tarkasti ja jossa Tellu saa elää arvostettuna ja rakastettuna kotikoirana. Tellun kodin tulee ymmärtää pienikokoisen koiran sielunelämää. Tellu tulee tarvitsemaan kannustavaa opastusta kotikoiran tavoille, koska sisäsiisteys ja muut kotikoiran konstit saattavat tytöllä olla hiukan hukassa. Tellun tulevassa kodissa voisi olla koirakavereita, koska Tellu tulee toimeen muiden koirien kanssa hyvin. Tellu nauttisi varmasti niin rauhaisasta elosta, kuin mukavista lenkeistä ja touhuista yhdessä oman perheen kanssa. – See more at: https://kulkurit.fi/kotia-etsiva-tellu/#sthash.8p2MeQI0.dpuf

Eric on hyvin pieni herra, n. 30cm korkea ja painaa arviolta 6 kiloa.

03.01.2014

Eric on tavannut kotihoidossa ollessaan lapsia ja tulee niiden kanssa hyvin toimeen. Kissojakin Eric on tavannut, mutta herra lähtee kisuja jahtaamaan ja näin ollen Ericille ei ehkä paras vaihtoehto ole kissallinen perhe.

Eric-herra odottelee edelleen sitä ikiomaa kotiaan.

14.2.2014

Eric matkasi 10.2.14 Suomeen omaan kotiin.

 

 

Eric tullaan luovuttamaan kastroituna, sirutettuna, rokotettuna sekä mato- ja loishäädöt saaneena. Ericin matkassa tulee myös oma EU-passi.
Tutustuthan huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.
Ericin kodinetsinnässä auttaa Anna-Aurora
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.