Päivitetty 03.07.2013

Kodin saanut: FANNY


FANNY

* noin 2-vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

03.06.2013

Fanny on elänyt nuoren ikänsä kotikoirana. Alkuvuodesta 2013 sen omistaja kuitenkin hylkäsi tytön koiratarhalle Galatiin huomattuaan Fannyn olevan tiineenä. Ankeissa tarhaoloissa Fanny synnytti pennut, joista vain yksi selvisi hengissä. Nuori emo sinnitteli ja hoivasi ainokaistaan tarhan kylmällä lattialla.

Paikalliset eläinsuojelijat tekevät silloin tällöin käyntejä näille ns. kuolemantarhoille, mikä koitui myös Fannyn onneksi. Se pelastettiin ainoan eloon jääneen pentunsa kanssa ja tuotiin ehkäpä Romanian edistyksellisimpään koirien turvapaikkaan, Red Panda Romanian ylläpitämälle pienelle tarhalle, joka sijaitsee Bukarestin ytimessä. Siellä Fanny on voinut rauhoittua ja tasaantua julkisen tarhan stressistä, saanut ruokaa, vettä ja kokonaisvaltaista huolenpitoa.

Niin moni Fannyn kohtalon kokeva narttu hiipuu hiljalleen pois sietämättömissä oloissa keskitysleirimäisillä romanialaisilla julkisilla tarhoilla. Fannyn onnenpotku oli saada toinen mahdollisuus ja toivottavasti jatkossa myös oma perhe – sellainen, joka ei hylkäisi sitä enää koskaan.

Red Pandan aktiivit kertovat Fannyn olevan todella ystävällinen, miellyttävä ja iloinen nuori koira. Se viihtyy ihmisten parissa ja nauttiii suunntattomasti ihmisten huomiosta. Se tulee hienosti toimeen muiden koirien, niin narttujen kuin urosten, kanssa. Tästä huolimatta Fanny voisi olla oikein tyytyväinen perheen ainoana koirana, eikä pistäisi pahakseen saadessaan perheensä jakamattoman huomion & kaikki tarjolla olevat rapsutukset ihan vain itselleen. Kissoista Fanny ei pidä. Reippaasta ja solakasta Fannysta voisi saada ystävän niin peruslenkkeilyyn kuin aktiivilajeihin. Painoa sillä on arviolta 16-20 kg.

Fanny tullaan luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omistavana.

Jos olet tutustunut sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa, ja tiedät voivasi tarjota tytölle turvallisen kodin sen loppuelämäksi, ota yhteyttä Taijaan.

03.07.2013

Fanny on lentänyt Isoon-Britanniaan fosteriin ja etsii sieltä käsin itselleen loppuelämän kotia. Kotionnea Fannylle <3

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.