Kodin saanut: JUSTUS

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

 

JUSTUS

* n. 3 kk

* Uros

* Virossa.

 

 

 

 

24.5.2013

Moikka, mä olen Justus. Ikää mulla on nyt noin 3 kuukautta ja kuuleman mukaan musta tulee aika iso poika kunhan tästä kerkeän vaan kasvamaan. Mut löydettiin pari viikkoa sitten kun olin eksynyt leipätehtaan luo etsimään ruokaa ja sieltä mut tuotiin sitten tänne Rakveren tarhalle.

Mä asustan kahden kaverin kanssa samassa häkissä, ne on molemmat mua pienempiä ja varsinkin sitä ihan pienimmäistä mä tykkään kauheasti kiusata, mut sit tää toinen onkin jo vähän vanhempi rouvashenkilö niin sille en oo kyllä poikittaista sanaa uskaltanut sanoa, se nimittäin kerran nappas mua pyllystä ku yritin saada sitä leikkimään.

Mun lempparipuuhaa on tarhan pihalla vapaana kirmaaminen ja sit mulla on nää hirmu terävät naskalit millä on kauheen kiva roikkua ihmisten lahkeissa tai vaikka napata nilkasta kiinni. Hihnassa en oo juurikaan kulkenut ja kyllähän tuo hassu panta mun kaulassa vielä aika paljon kutittaa. Mutta kyllä noi ihmiset tuossa puhuivat että vaikka oonkin aika rasavilli niin kyllä musta hirmu hyvän koiran joku itselleen saa. 🙂

Justuksen olisi hyvä päästä mahdollisimman pian omaan kotiin harjoittelemaan kotikoiran oppeja, joita valitettavasti tarhalla ei opi. Justuksesta kasvaa myös todennäköisesti suuri ja aktiivinen koira, joka tarvitsee paljon tekemistä ja koulutusta. Siitä saisi varmasti myös mainion harrastuskaverin lajiin kuin lajiin. Tulevan kodin tulee olla sitoutunut Justukseen ja sen kouluttamiseen sen loppuelämän ajan.

Justus on valmis matkaamaan omaan kotiin kesäkuun lopulla.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

29.5.2013

Justus on varattu omaan kotiin Suomeen!

26.6.2013

Justus matkasi omaan kotiin Suomeen narttukoiran kaveriksi.

 

Justuksen varaajana toimi Saila.


 

 

 

 

 

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: