Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: JUSTUS


 

JUSTUS

* n. 3 kk

* Uros

* Virossa.

 

 

 

 

24.5.2013

Moikka, mä olen Justus. Ikää mulla on nyt noin 3 kuukautta ja kuuleman mukaan musta tulee aika iso poika kunhan tästä kerkeän vaan kasvamaan. Mut löydettiin pari viikkoa sitten kun olin eksynyt leipätehtaan luo etsimään ruokaa ja sieltä mut tuotiin sitten tänne Rakveren tarhalle.

Mä asustan kahden kaverin kanssa samassa häkissä, ne on molemmat mua pienempiä ja varsinkin sitä ihan pienimmäistä mä tykkään kauheasti kiusata, mut sit tää toinen onkin jo vähän vanhempi rouvashenkilö niin sille en oo kyllä poikittaista sanaa uskaltanut sanoa, se nimittäin kerran nappas mua pyllystä ku yritin saada sitä leikkimään.

Mun lempparipuuhaa on tarhan pihalla vapaana kirmaaminen ja sit mulla on nää hirmu terävät naskalit millä on kauheen kiva roikkua ihmisten lahkeissa tai vaikka napata nilkasta kiinni. Hihnassa en oo juurikaan kulkenut ja kyllähän tuo hassu panta mun kaulassa vielä aika paljon kutittaa. Mutta kyllä noi ihmiset tuossa puhuivat että vaikka oonkin aika rasavilli niin kyllä musta hirmu hyvän koiran joku itselleen saa. 🙂

Justuksen olisi hyvä päästä mahdollisimman pian omaan kotiin harjoittelemaan kotikoiran oppeja, joita valitettavasti tarhalla ei opi. Justuksesta kasvaa myös todennäköisesti suuri ja aktiivinen koira, joka tarvitsee paljon tekemistä ja koulutusta. Siitä saisi varmasti myös mainion harrastuskaverin lajiin kuin lajiin. Tulevan kodin tulee olla sitoutunut Justukseen ja sen kouluttamiseen sen loppuelämän ajan.

Justus on valmis matkaamaan omaan kotiin kesäkuun lopulla.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

29.5.2013

Justus on varattu omaan kotiin Suomeen!

26.6.2013

Justus matkasi omaan kotiin Suomeen narttukoiran kaveriksi.

 

Justuksen varaajana toimi Saila.


 

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.