Päivitetty 19.05.2014

Kodin saanut koira: BRAVI


Bravi BRAVI

* n. 5kk (arvioitu syntymäaika 11/2013)

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

17.3.2014

Urhean Bravin löysi eläinsuojelija Alina Murgu vilkkaan moottoritien varresta n. 2 viikkoa sitten. Bravin elämä muuttui sillä hetkellä kun se pääsi Alinan auton kyytiin kohti parempaa tulevaisuutta, vielä paremmaksi se muuttuisi ikioman kodin löytyessä.

Bravi sai asua Alinan luona ensimmäiset kaksi viikkoa, jossa se sai opetella tärkeitä kotikoiran oppeja, silti tulevan kodin tulee olla sitoutunut jatkamaan Bravin koulutusta myös kotona, sisäsiisteydestä lähtien. Nyt Bravi asustaa Andan ja Alinan ylläpitämällä Jilavan tarhalla, jossa se jakaa häkkinsä muiden koirien kanssa ja Bravi tuleekin niiden kanssa loistavasti toimeen. Bravi sopii myös kissatalouteen, sillä tämä herra ei ollut niistä moksiskaan. Bravi sopii myös kerrostaloon, sillä se ei juurikaan hauku tarhalla.

Miten Bravia kuvailisi? Se on äärettömän sosiaalinen pentu, joka rakastaa kaikkia ja kaikkea. Bravi pääsikin Romaniassa jo osallistumaan mielenosoitukseen lajitoveriensa puolesta ja Bravi näyttikin kaikille kuinka rohkea ja reipas koira hän on! Bravi ei ollut välittänyt ihmisvilinästä vaan oli enemmänkin innoissaan kaikesta hälinästä ympärillä ja mikä parhainta, Bravi sai olla huomion keskipisteenä. Siitä tämä poika selvästi nauttii. 🙂

Bravi sopeutuisi varmasti myös luonteensa puolesta lapsiperheeseen ja sopeutuminen kaupunkielämäänkin sujuu varmasti ongelmitta. Bravi arvostaisi tulevassa kodissa myös koirakaveria mutta aktiivisen kodin löytyessä Bravi pärjää varmasti myös ainoana koirana.

Bravi on siis täysin valmis aloittamaan uuden elämän rakastettuna perheenjäsenä ja jakamaan iloa omalle perheelleen loppuelämänsä ajan.

Komean Bravin strategiset mitat ovat seuraavat: korkeus n. 45 cm ja painoa on kertynyt tällä hetkellä n. 15 kg. Bravista kasvaa aikuisena keskikokoiseksi, n. 20-25kg herraksi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

10.5.2014

Bravi matkasi omaan kotiinsa!

Varaajana toimi Saila.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.