Päivitetty 30.11.2013

Kodin saanut: MIA


MIA

* arvioitu syntymäaika 05/ 2013

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

15.9.2013

Mia on yksi Dog Rescue tarhan pienistä pentuasukkaista. Tällä vasta tänä keväänä valmistuneella tarhalla pääpaino on koirien pyydystämisellä ja steriloinneilla ja vasta tämän jälkeen adoptoinneilla. Mia on romanialaisen eläinsuojelijan Daniela Stoican suojatti ja saa kasvaa ja kehittyä tarhalla toisten pentujen seurassa.

Kulkureiden aktiivit vierailivat Dog Rescue tarhalla elokuussa ja tutustuivat muiden pentujen joukossa myös Miaan. Mia on luonteeltaan ujohkon ja nöyrän oloinen pentu. Tuttujen ihmisten, kuten Daniela, kanssa se tulee toimeen ja antaa käsitellä itseään ilman ongelmia. Vieraita ihmisiä Mia vielä jännittää kovasti, eikä mielellään anna heidän koskea itseensä. Tutun ja turvallisen Danielan sylissä ollessaan myös vieraat pääsivät Miaa silittämään.

Samassa aitauksessa oli pentuja todella paljon ja Mia paineli menemään muiden seassa kuin kala vedessä. Se haukkui jonkin verran, mutta todennäköisesti kiihokkeena haukkumiselle oli myös muiden pentujen haukunta. Mia myös turvautui kovasti toisiin pentuihin ja yksinjäädessään se tuntui olevan hieman hukassa.

Koska pikkuinen Mia on vielä kovin ujo, se tarvitsee paljon sosiaalisia kontakteja ja reippaan koirakaverin tulevaan kotiinsa. Mialle tulee antaa aikaa kotiutumiseen ja sitä tulee rohkaista sen opintiellä upeaksi kotikoiraksi. Miasta tulee aikuisena oletettavasti kasvamaan pienehkö keskikokoinen koira.

Mia tullaan luovuttamaan uuteen kotiinsa sirutettuna, asianmukaiset rokotukset kunnossa, loishäädettynä ja uusi EU-passi valmiina.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa, ja muistathan ettet tarjoa koiralle kotia hetken mielijohteesta, vaan tiedostat että se voi viettää kanssasi mahdollisesti jopa seuraavat 15 vuotta.

30.11.2013

Mia on saanut kodin Romaniasta

Mia varausta hoiti Kata

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.