Päivitetty 23.01.2014

Kodin saanut kissa: MURU


MURU

* n. 1 v

* naaras (steriloitu)

* Tallinna, Viro.

Muru on nuori tyttökissa, joka on bongattu bussipysäkiltä nuohoamassa odottajien jalkoja hellyydenpulassaan. Kukaan ei tunnustanut kissaa omakseen, joten se lähti Irinan mukaan.

Pian steriloinnin yhteydessä huomattiin, että se olisi saanut myöhemmin pennut. Irinalla oli silloin myös kissanpentuja, jotka saivat sen kuitenkin tuottamaan maitoa, ja niinpä Muru imetti viisi kissanpentua kahdesta eri pesueesta vahvoiksi lapsiksi.

Muru on erittäin ok kaikkien kanssa, myös koirien. Joskus sen on nähty ehkä kiusaavan
jotain kissaa hieman mutta se saattoi liittyä pentuihin, joista se pitää huolta kuin omistaan. Tyttö
on todella nuori, noin 1-vuotias.

Muru steriloitiin heinäkuussa ja eläinlääkäri katsoi samalla hampaat, että ne ovat kunnossa. Niskassa sillä on hieman vähäistä karvankasvua johtuen jonkin ruven pois lähtemisestä. Luultavasti joko koira tai joku muu asia sen entisestä elämästä on siihen syyllinen eikä siitä ole sen tarkempaa tietoa. Ei ole kuitenkaan pahannäköinen, karva vain ei kasva siihen kohtaan enää kunnolla.

Kaiken kaikkiaan Muru vaikuttaa helpohkolta, tasapainoiselta ja tosi ystävälliseltä tytöltä. Jotenkin tuli siitä viisas fiilis. Muru on suht pienikokoinen.

Muru sai kodin poikakissan kaverina Helsingistä 14.10.2013.

Varaajana toimi Tiia

Kuulumisia kotoa 16.1.2014: Ajattelin laittaa Murusta vähän kuulumisia, näin muutaman kuukauden jälkeen adoptoinnista.
Muru sopeutui tosi nopeasti, ja varsin pian huomattiin kuinka valloittava persoona neiti on. Kaikki on mennyt alusta asti tosi hyvin, kun neiti on niin “ok” kaikkien ja oikeastaan kaiken kanssa. Olemuksesta oikein huokuu “en paljoa jaksa stressata” 🙂 Tehtiin reissu jopa meidän mökille Porvooseen, missä Muru ei ollut ennen käynyt, ja tytsy oli heti kuin kotonaan.
Muru on aivan ylimaallisen kiltti ja hyväntahtoinen otus, joka rakastaa hellyyttä ja läheisyyttä yli kaiken. Neidille on tavaramerkiksi muodostunut valtava kehrääminen, joka alkaa heti kun hän vähän saa huomiota..Kaikki sukulaiset ja kaverit on ihan hullaantuneita tähän pieneen, pyöreään hurinakoneeseen. Leikkiä Muru jaksaisi loputtomasti, mutta perheen vanhempi kolli ei aina jaksa innostua juniorin touhuista. Nukkuminen on silti aina parasta, mieluiten tietysti selällään, niinkuin alla olevista kuvista näkyy.
Kaikinpuolin Muru on tuonut olemassaolollaan valtavasti lisää iloa meidän perheeseen <3

Kuvat näkyvät isompina klikkaamalla

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.