Päivitetty 20.12.2012

Kodin saanut: MURU


MURU (suomalainen)

* 5 – 6 -vuotias

* naaras (steriloitu)

* Suomessa.

 

Brittiläinen kissa Muru on asunut isossa kissalaumassa, jossa se kuitenkin mökötti ja stressasi ja oli sen vuoksi joutumassa poislaitettavaksi. Murun paha olo näkyi etupäässä siten, että se piilotteli aina näkymättömissä, ei antanut oikein koskeakaan ja oli joskus agressiivinenkin toisille talouden eläimille.

Jo päästessään pois laumasta Murusta kuoriutui hetkessä kuin toinen kissa. Ei ollut mennyt kymmentä minuuttiakaan hoitokodissa, kun Muru tuli kiehnäämään jalkoihin. Rapsuttaessa heittäytyy selälleen ja NAUTTII niin paljon huomiosta! Yksi kissa ja koirakaveri ei Murua haittaa ollenkaan, koiralle suhisee jos tulee liian innokkaasti lähelle, mutta nyt jo istuvat samalla sohvallakin. Toisen kissan leikkiinkutsuista Muru ei vielä tunnu ymmärtävän mitään, mutta ei kiukustukaan toisen pomppimiseen. Muru tuntee nimensä ja tulee aina luokse kutsuttaessa.

Ensi töikseen Muru kävi eläinlääkärin pakeilla, jossa todettiin että Muru oli murjottanut ihan syystä. Sillä suu oli hirveässä kunnossa, niin että kuusi hammasta lähti vain hellästi vetämällä, ja antibioottikuuri siihen päälle pahan tulehduksen vuoksi. Jäljellejääneet hampaat ovat kuitenkin hyvässä kunnossa ja seuraavalla käynnillä Muru voidaan jo steriloida. Omistaja kertoi, että Murulla on teetetty kahdet pennut. Antibiootit Muru syö kauniisti kädestä ja nyt kun on saanut levätä jo vähän pois väsymystään, on jo reippaampikin. Muru on niin läheisyydenkipeä, että nukkuu yöpöydällä sängyn vieressä joka yö.

 

Päivitetty 27.9.2012

Muru on siirtynyt sänkyyn nukkumaan ja hoitokodin iso koira hiipii yöllä salaa Murun viereen nukkumaan sängylle, eikä Muru sano sanaakaan. Muru on parina yönä nukkunut jo myös mahan päällä kehräämässä tyytyväisyyttään, nuolee kättä jos rapsutukset lopettaa. Muru on muutenkin niin mieletön, etteivät sanat riitä kuvailemaan 🙂

Päivitetty 1.11.

Muru tulee jo hienosti juttuun ison koiran kanssa, ovat jo välillä yhdessä ovella vastassa kun ihmiset tulevat kotiin. Uuden hoitokissan kohtaamisen Muru hoiti uskomattoman hyvin, ilman minkäänlaisia sähinöitä vain rennosti tallustellen haluaisi mennä tutustumaan. Muru on myös reipastunut paljon, tallustelee ja tutkailee paikkoja enemmän kuin ennen. Eräänä aamuna eräästä kaapista kuului kova maukuminen (tai Murun tapauksessa melkein rääkyminen, Murun ääni kun ei ole ehkä kaikkein sievin), ja etsintöjen jälkeen Muru löytyi kaapista pahvilaatikosta, josta tyytyväisenä katseli ja istuskeli.

Murusta uutta videomateriaalia:


Muru sai kodin Vantaalta kahden poikakissan kaverina joulukuussa 2012.

Kuvat näkyvät isompina klikkaamalla.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.