Kodin saanut: SUUSI

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

SUUSI

* n. 2 v

* naaras (steriloitu)

* Virossa.

Punavalkoinen Suusi on erittäin rohkea, utelias ja aktiivinenkin tyttö, joka etsii tarhalla ikiomaa kotia josta häntä ei enää pois anneta. Suusi on äitikissa, joista kahdesta pennusta toinen Miki etsii vielä myös omaa kotiaan.

Suusi on pyöristynyt mukavasti tarhalla ollessaan ja näyttää oikein hyväkuntoiselta. Suusi pitää lapsista ja toisten kissojen seurasta. Mutta sopisi varmasti perheen ainoaksi kissaksi sillä rakastaa hemmottelua ja vaikuttaa että saattaisi olla vähän mustasukkainenkin ihmisen seurasta. Tarhalla viihtyy usein istumassa ikkunalaudalla ja seuraa lintuja ja tarhan koirien liikkeitä. Jos jossakin alkaa kissojen leikki, Suusi on heti paikalla. Kooltaan Suusi on aika iso tyttö ja punaisten kissojen tapaan luonnetta varmasti löytyy tarvittaessa.

Suusi on osa yhdistyksen sterilointikampanjaa, joka edesauttaisi kissojen kodinsaantia myös omassa kotimaassaan ja kodin saatuaan vähentäisi osaltaan löytökissojen määrää. Suusi on valittu steriloitavaksi ensimmäisten joukossa. Jos Suusi saa kodin Suomesta, varat siirretään seuraavan kissan sterilointiin.

Suusi sai oman kodin Virosta joulukuussa 2012.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: