Päivitetty 04.03.2013

Kodin saanut: SUUSI


SUUSI

* n. 2 v

* naaras (steriloitu)

* Virossa.

Punavalkoinen Suusi on erittäin rohkea, utelias ja aktiivinenkin tyttö, joka etsii tarhalla ikiomaa kotia josta häntä ei enää pois anneta. Suusi on äitikissa, joista kahdesta pennusta toinen Miki etsii vielä myös omaa kotiaan.

Suusi on pyöristynyt mukavasti tarhalla ollessaan ja näyttää oikein hyväkuntoiselta. Suusi pitää lapsista ja toisten kissojen seurasta. Mutta sopisi varmasti perheen ainoaksi kissaksi sillä rakastaa hemmottelua ja vaikuttaa että saattaisi olla vähän mustasukkainenkin ihmisen seurasta. Tarhalla viihtyy usein istumassa ikkunalaudalla ja seuraa lintuja ja tarhan koirien liikkeitä. Jos jossakin alkaa kissojen leikki, Suusi on heti paikalla. Kooltaan Suusi on aika iso tyttö ja punaisten kissojen tapaan luonnetta varmasti löytyy tarvittaessa.

Suusi on osa yhdistyksen sterilointikampanjaa, joka edesauttaisi kissojen kodinsaantia myös omassa kotimaassaan ja kodin saatuaan vähentäisi osaltaan löytökissojen määrää. Suusi on valittu steriloitavaksi ensimmäisten joukossa. Jos Suusi saa kodin Suomesta, varat siirretään seuraavan kissan sterilointiin.

Suusi sai oman kodin Virosta joulukuussa 2012.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.