Päivitetty 19.12.2012

Kodin saanut: NETE


NETE

* n. 1 v

* naaras (steriloitu)

* Suomessa.

Nete on rohkea, lempeä, rauhallinen ja melko isokokoinenkin tyttökissa, joka etsii uutta omaa kotiaan Rakveren löytöeläintarhalla. Netellä on kympin arvoisen luonteensa lisäksi hieno pitkä monivärinen turkki. Nete tykkää kaikenlaisesta paijaamisesta ja hellittelystä. Nete on rauhallinen ja katselee esimerkiksi mielellään ikkunasta maisemia ja ihmettelee mielellään maailmaa sisätilan lämmöstä käsin. Nete on mikrosirutettu ja rokotettu, sekä siistinä tyttönä osaa tietysti käyttää hiekkalaatikkoa.

Nete on osa yhdistyksen sterilointikampanjaa, joka edesauttaisi kissojen kodinsaantia myös omassa kotimaassaan ja kodin saatuaan vähentäisi osaltaan löytökissojen määrää. Nete on steriloitu 6.12.2012. Jos Nete saa kodin Suomesta, varat siirretään seuraavan kissan sterilointiin.

Nete sai oman kodin Espoosta kolmen kissan kaverina joulukuussa 2012.

Kuulumisia kotoa 18.12.2012:

Nete on ihan MEIDÄN kissa – se hyppää syliin, puskee, kehrää, neuloo ja nuolee. Yöt se nukkuu tiukasti vieressäni ja mahani päällä. Seuraa minua ja poikaani kovasti. Pikkuhiljaa alkaa tutustua toisiin kissoihin – olemme voiton puolella. Nete tykkää kovasti katsella ulos ikkunasta, kun olemme tekemässä lumitöitä tai muuten on puuhassa mukana. Juttelee tosi LUJAA 🙂 Aina on kovasti asiaa. Silmä alkoi tänään vähän rähmiä, mutta hoidan sitä lämpimällä vedellä ja pumpulilla. Jos pahenee, niin torstaina näytän sitä eläinlääkärille. Kaikki on mennyt hyvin – on kerrassaan upea kissa <3 Lämpimin Jouluterveisin Marianne ja perhe

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.