Päivitetty 18.09.2013

Kodin saanut: NORA


NORA

* 7,5 kk (synt.1/2013)

* narttu

*steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

 

 

 

29.8.2013

Nora asuu tällä hetkellä eläinsuojelija Anda Murgun luona. Noran on löytänyt Andan ystävä vasta reilu kaksi viikkoa sitten (elokuun alussa). Nora oli seuraillut kadulla ihmisiä ja jäänyt seuraamaan eritoten yhtä tiettyä naista. Hetken tilannetta seurattuaan Andan ystävä kuitenkin huomasi ettei tämä Noran seuraama nainen tuntenut kyseistä kannoillaan kipittävää koiraa laisinkaan. Liekö Noran aiempi omistaja oli muistuttanut tätä kyseistä naista ja tämän vuoksi Nora koitti kaikin keinoin saada tämän kadulla ohi kulkevan naisen huomaamaan itsensä, mutta turhaan. Nora oli myös sen verran hyväkuntoinen ja puhdas turkkinen, että Andan ystävä epäili, että se on vasta hiljattain hylätty kadulle. Hän ei voinut olla puuttumatta tilanteeseen ja houkuttelikin Noran luokseen, jonka jälkeen tyttö toimitettiin Andan tarhalle pois kadun vilinästä.

Nora on arviolta 7-8kk vanha, kymmenisen kiloa painava ja korkeutta sillä on n.45cm. Korkeutta emme usko että Noralle juurikaan enää tulee, mutta parisen kiloa se painoaan luultavasti nostaa aikuistuttuaan.

Nora asuttaa häkkiään useamman muun koiran seassa ja tulee mainiosti toimeen kaikkien kanssa. Nora on hellyyttävän suloinen nuori koiran alku. Sillä on hauskat luppakorvat jotka lerpattavat tytön touhutessa häkissään. Nora on nuoresta iästään huolimatta melko rauhallinen koira. Toki sekin mieluusti leikkii ja innostuessaan saa ilohepulit, mutta mikään erityisen aktiivinen se ei ole. Neiti on koira joka sopeutuisi monenlaiseen kotiin ja se osaa lukea hienosti muita koiria. Nora ei myöskään hauku eikä pidä muutenkaan mitään meteliä itsestään.

Tapasimme suloisen Noran Romanian matkallamme 21.8.13. Häkkiin mennessämme Nora oli hieman varovainen ja katseli alkuun sivummalta, että mitähän nämä häkkiin tulleet vieraat ihmiset aikovat. Hyvin nopeasti kuitenkin uteliaisuus voitti ja tyttö tuli tekemään tuttavuutta kanssamme. Vaikka Nora on nuori koira, se tuli luokse rauhallisesti eikä turhia hötkyillyt. Pienen innostamisen jälkeen Nora alkoikin leikkimään yhden häkkitoverinsa kanssa ja neidin leikkisä pentumainen puolikin tuli esiin. Leikkituokion jälkeen Nora kuitenkin rauhottui nopeasti ja meni takaisin aidan reunaan varjoon makoilemaan. Häkistä poistuttuamme Nora tuli vielä innokkaana häkkiä vasten meidät vaarattomaksi todetut vierailijat hyvästelemään ja nuoli käsiä häntä villisti viuhuen.

Nora on kohtelias ja helpon oloinen nuori neiti. Sen uskoisi tulevan toimeen niin koirakaverin kanssa kuin myös ainoanakin koirana kunhan silloin tällöin pääsisi jonkun mukavan koirakaverin kanssa leikkimään.

Nora tullaan luovuttamaan tulevaan kotiin sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä tautitestattuna ja EU-passin kanssa.

 

12.9.2013

Nora on varattu omaan kotiin Saksaan.

 

 

 

 

Noran adoptointia hoiti Tanja.

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.