Päivitetty 20.12.2012

Kodin saanut: OSWALD


OSWALD

* n. 4-vuotias

* uros (kastroitu)

* Suomessa.

Huolehtiva kansalainen toimitti Oswaldin löytöeläintarhalle tämän omistajan kuoltua. Oswald on tarhalla arvioitu 4-vuotiaaksi. Kooltaan tämä poika on aika iso, mutta ei käytä kokoaan väärin, vaan tulee sopuisasti toimeen muiden eläinten kanssa.

Oswald ei kuitenkaan niin paljon välitä leikkiä toisten kissojen kanssa, kuin nukkua pehmeällä sohvalla tai lämmitellä auringonpaisteessa. Oswald on erittäin hyväluonteinen ja rakastaa ihmisen läheisyyttä.

Arvet kertovat että Oswald on retkillään joutunut kohtaamaan toisia riitaisampia kollipoikia – Oswald pitäisi varmasti että elämä nyt jo tasaantuisi, elämäksi auringonlaikuissa.

Oswald kastroidaan ja testataan FIV:n ja FelV:n varalta ennen uuteen kotiin saapumistaan.

5.12.2012: Käymme moikkaamassa Oswaldia ja poika ei ole ainakaan pienentynyt tänä aikana kun emme ole nähneet, arvioimme että painoa on yli 7 kg. Oswald käy kuulema ulkoilemassa ja katsomassa koiria tarhalla hoitajan sylissä. Paikalle osuvaa pikkukissaa Ossu tavoittelee leikkisästi tassullaan. Leikkiotteet muuten näyttävät juuri sellaisilta kuin tämänkokoiselta kollilta voi odottaakin joten mitään pitsinnypläystä ei Ossun leikkikaverilla ole tiedossa. Todella sympaattinen ja kultainen kaveri.

Oswald sai oman kodin tyttökissan kaverina Närpiöstä joulukuussa 2012.

Kuvat näkyvät isompina klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.