Kodin saanut: DAIM (nyk. Mapache)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

DAIM

* n.3 kk narttu

* Romaniassa.

 

 

 

 

 

 

5.11. 2012
Daim on varattu.

16.12. 2012
Daim sai oman kodin Suomesta 7.12.2012

1.10. 2015
Miten hurjasti voikaan pienen koiran elämä muuttua! Daim sai uudessa perheessään komean nimen Mapache ja siitä onkin kuoriutunut oikea kosmopoliitti! Tässä typykän kuulumisia:

“Kaverien kesken Mapana kulkevan koirun elämä on tätä nykyä melko kansainvälistä;kesällä 2013 perheeseen liittyi Kyproksen kaveri Corcho, ja perheen työkuviot veivät meidät kaikki elämään Vietnamiin maaliskuussa 2014. Sopeutuminen tänne(kin) on sujunut Mapalta hienosti, uusia kavereita on siunaantunut vaikka kuinka ja mopot ja torakat on vihdoin opetettu tavoille.Terveisiä kaikille kulkurikavereille ja kiitos vielä meidän “vanhempien” puolesta maailman parhaasta koirasta! Hienosti on siis meillä mennyt Mapan kanssa. Olemme palaamassaSuomeen ensi vuoden toukokuussa, eli muutama kuukausi vielä täällä.”

Tervetuloa takaisin Suomeen, Mapa ja perhe!

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: