Kodin saanut: TOMMY

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

TOMMY

* n.4-5 kk

* uros

* Romaniassa.

 

 

 

 

Degetica ja Tommy ovat sisarukset jotka heitettiin yhteistyökumppanimme Anda Murgun aidan yli naapurien romanien toimesta. Onneksi pennut selvisivät pudotuksesta, voivat nyt hyvin ja etsivät omia kotejaan.

Tommy on urospentu, joka kasvaa aikuisena maksimissaan 12-15 kiloiseksi, eli keskikoiseksi.

Tommy on avoin ja reipas pentu, joka pärjää isossa koiralaumassa hienosti. Ihmisiä Tommy rakastaa ja tulee empimättä syliin vieraillekin ihmisille ja hakee turvaa heti jos jokin tilanne käy jännittäväksi, ja niinhän usein käy, sillä Tommy on utelias pentu, joka työntää pikkuisen päänsä joka paikkaan, joutuen silloin tällöin sen ansiosta myös vaikeuksiin 🙂

Tommya voidaan ajatella monenlaiseen asuinympäristöön, se ei ole tarhaoloissa kova haukkumaan ja reippaútensa puolesta sitä voi ajatella myös lapsiperheeseen.

Koiran ottaminen on 10-15 vuoden sitoutumista vaativa päätös, jota ei tule tehdä hetken mielijohteesta, vaan ainoastaan huolellisesti harkiten.

 

Oheisessa videossa näkyy lopussa myös hieman kuvaa Tommysta: http://www.youtube.com/watch?v=FCPdILtG0v8&feature=player_detailpage

Yhteydentot Sallalle.

Päivitetty 5.9.2012

Tommy koikkeliini on ensimmäisten jouossa vastassamme vieraillessamme Andan luona. Tommy tulee reippaasti tuustumaan ja häärii liepeillämme koko ajan avustaen lahjoitusten purkamisessa kiipeillen ruokasäkkien päällä ja vilistäen jaloissamme. Syliin Tommy rauhoittuu ja nauttii hellittelystä suuresti. Ihana avoin pikkuinen poika jonka soisi jo löytävän oman kodin ennen kylmän talven tuloa.

Ikä ja kuvat päivitetty

Päivitetty 30.10.2012

Tommy on varattu.

Päivitetty 29.11.2012

Tommy (nyk. Tarmo) sai oman kodin Suomesta 7.12.2012.

Päivitetty 16.12.2012

Kuvat aukeavat isommiksi klikkaamalla.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: