Päivitetty 27.10.2013

Kodin saanut: TOMMY


TOMMY

* n.4-5 kk

* uros

* Romaniassa.

 

 

 

 

Degetica ja Tommy ovat sisarukset jotka heitettiin yhteistyökumppanimme Anda Murgun aidan yli naapurien romanien toimesta. Onneksi pennut selvisivät pudotuksesta, voivat nyt hyvin ja etsivät omia kotejaan.

Tommy on urospentu, joka kasvaa aikuisena maksimissaan 12-15 kiloiseksi, eli keskikoiseksi.

Tommy on avoin ja reipas pentu, joka pärjää isossa koiralaumassa hienosti. Ihmisiä Tommy rakastaa ja tulee empimättä syliin vieraillekin ihmisille ja hakee turvaa heti jos jokin tilanne käy jännittäväksi, ja niinhän usein käy, sillä Tommy on utelias pentu, joka työntää pikkuisen päänsä joka paikkaan, joutuen silloin tällöin sen ansiosta myös vaikeuksiin 🙂

Tommya voidaan ajatella monenlaiseen asuinympäristöön, se ei ole tarhaoloissa kova haukkumaan ja reippaútensa puolesta sitä voi ajatella myös lapsiperheeseen.

Koiran ottaminen on 10-15 vuoden sitoutumista vaativa päätös, jota ei tule tehdä hetken mielijohteesta, vaan ainoastaan huolellisesti harkiten.

 

Oheisessa videossa näkyy lopussa myös hieman kuvaa Tommysta: http://www.youtube.com/watch?v=FCPdILtG0v8&feature=player_detailpage

Yhteydentot Sallalle.

Päivitetty 5.9.2012

Tommy koikkeliini on ensimmäisten jouossa vastassamme vieraillessamme Andan luona. Tommy tulee reippaasti tuustumaan ja häärii liepeillämme koko ajan avustaen lahjoitusten purkamisessa kiipeillen ruokasäkkien päällä ja vilistäen jaloissamme. Syliin Tommy rauhoittuu ja nauttii hellittelystä suuresti. Ihana avoin pikkuinen poika jonka soisi jo löytävän oman kodin ennen kylmän talven tuloa.

Ikä ja kuvat päivitetty

Päivitetty 30.10.2012

Tommy on varattu.

Päivitetty 29.11.2012

Tommy (nyk. Tarmo) sai oman kodin Suomesta 7.12.2012.

Päivitetty 16.12.2012

Kuvat aukeavat isommiksi klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.