Päivitetty 17.10.2013

Kodin saanut: PIE


PIE

* 7-8 kk

* steriloitu narttu

* Romaniassa.

 

 

 

 

Pien taustasta ei tiedetä, onko sillä joskus ollut oma koti vai onko se synytynyt kadulle ja pärjännyt jotenkuten 7-8 kuukauden ikään, kunnes romanialaisen eläinsuojelijan Anda Murgun tytär Alina löysi Pien ja vei sen steriloitavaksi, jottei se pian aikuistuttuaan tulisi tiineeksi ja synnyttäisi lisää kodittomia koiria maailmaan. Steriloinnin jälkeen Alina vei Pien Andan luoksen toipumaan muutamaksi päiväksi ja tarkoitus oli palauttaa sitten Pie takaisin kadulle omalle alueelleen mutta Anda ei enää tutustuttuaan Piehin, pystynyt laittamaan sitä takaisin kadulle.

Pie on hyvin lempeä, sympaattinen nuori koira, joka vaikuttaa äärettömän nuorena kypsyneeltä, tasapainoiselta ja rauhalliselta tytöltä. Pie ei hauku tarhaoloissa juuri lainkaan ja sopisi näin ollen myös kerrostaloon asumaan.

Pie tulee moitteetta toimeen muiden koirien, niin urosten kuin narttujenkin, kanssa ja Pie olisi hyvin ystävällisen, fiksun käytöksensä vuoksi oivallinen koira myös lapsiperheeseen, tietysti vanhempien ohjauksessa ja rauhallisesti opettelemalla kaikkia kotikoiran taitoja.

Pie etsii sitoutunutta, rakastavaa kotia, joka osaa tarjota sille sopivassa suhteessa liikuntaa ja virikkeitä, lepoa ja läheisyyttä, koulutusta ja pitkiä metsälenkkejä.

Pie on keskikokoinen koira, joka painaa noin 14 kiloa ja on korkeudeltaan 45-50 cm.

Päivitetty 1.12.2012

Pie on varattu.

Päivitetty 17.1.2013

Pie sai oman kodin Suomesta 2.3.2013.

Päivitetty 7.3.2013

Yhteydenotot Taijalle

 

Kuvat aukeavat isommiksi klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.