Päivitetty 17.10.2013

Kodin saanut: SASHA


SASHA

* n. 1 v

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

Sasha on tällä hetkellä Romaniassa eläinklinikka OneVetin hoitolatiloissa odottamassa omaa kotiaan.

Yhteistyö kumppanimme kuvailevat Sashaa ihanimmaksi koiraksi koko maailmassa. Sashan tarina on kovin tyypillinen, se on vain yhtenä päivänä jätetty keskelle puistoa yksin. Sashan löysi nainen, joka oli lenkillä oman koiransa kanssa puistossa. Puiston vartijat olivat kertoneet, että Sasha oli ilmestynyt kuin tyhjästä. Toinen vartijoista oli ilmoittanut, että hän ottaa koiran itselleen, mutta kun hetken kuluttua oli selvinnyt, että vartijan aikomuksena olikin teettää koiralla mahdollisimman paljon pentuja ja tienata niillä, päätti nainen pelastaa Sashan ja viedä kotiinsa yöksi. Yön aikana Sasha ystävystyi naisen oman koiran kanssa ja kuvista huomaakin miten hauskaa koirilla on ollut. 🙂 Nainen ei kuitenkaan voinut majoittaa Sashaa luonaan pidempään, joten se siirtyi OneVetiin odottelemaan omaa kotiaan.

Sasha on todella kaunis ja upea ilmestys. Se on ystävällinen ja rakastaa ihmisiä yli kaiken. Sasha on iloinen ja kohtelias neitokainen. Sasha on varmasti ollut joskus jonkun koira ja hoitolassa olo stressaakin tyttöstä melkoisesti, joten toivoisimme kovasti, että Sasha pääsisi pian omaan kotiinsa.

Sasha tulee toimeen toisten koirien kanssa, mutta toisen saman ikäisen tai hieman vanhemman nartun kaveriksi emme sitä tule luovuttamaan.

Sasha tullaan luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä, EU-passin omistavana sekä steriloituna.
Sasha painaa tällä hetkellä noin 15-18kg.

Päivitetty 26.02.2013

Sasha on muuttanut Glinan koiratarhalle etsimään omaa kotiaan. Aluksi Sashasta oli outoa jäädä tarhalle ilman ihmisen lämpöä ja suojaa, ja Sasha ilmaisikin huolensa haukahtelemalla ja itkemällä ihmisen perään. Aluksi Sasha asutti häkkiään yksin, rakkaan lammaspehmolelunsa kanssa, mutta piakoin tyttö sai seurakseen aikuisen uroksen. Sasha toimii uroksen kanssa hyvin, joten tyttöstä voisikin harkita kotiin missä olisi uros kaverina. 🙂 Sasha toivoisi pian pääsevänsä omaan kotiin oman ihmisen kainaloon. Tarha ei ole oikea paikka koiralle, joka kaipaa todella paljon ihmisen seuraa ja huolenpitoa.

Sashalle on nyt myös lisätty muutama uusi kuva.

Päivitetty 07.03.2013

Sasha sai kodin huhtikuussa 2013.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.