Päivitetty 17.10.2013

Kodin saanut: DORISDORIS

* noin 1,5-vuotias

* steriloitu narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

Pörröinen Doris asustaa tällä hetkellä romanialaisen eläinsuojelija Giovanni Razvanin yksityisessä koirasuojassa odottamassa adoptointia ja omaa kotia. Doris on kotoisin vanhalta tehdasalueelta läheltä Bukarestia, jossa Giovanni käy ruokkimassa ja hoitamassa alueen koiria.

Doris on noin 1,5 vuoden ikäinen, keskikokoinen, sirorakenteinen ja lempeä koira. Painoa sillä on arviolta 12-14 kg. Giovanni on käyttänyt sen steriloitavana joitain kuukausia takaperin. Luonteeltaan Doris on iloinen, reipas ja sosiaalinen, joskin hienoisen herkkä. Se tulee loistavasti toimeen muiden koirien kanssa, ja on ennemmin alistuva kuin päällepäsmäri. Giovannin mukaan tyttö on kertakaikkisen ihana, kiltti ja ystävällinen, ja sitä voisi myös ajatella perheeseen, jossa on lapsia.

Doriksen taustaa voi vain arvailla; joko se on elänyt tehdasalueella koko elämänsä, tai se on jossain vaiheessa sinne hylätty. Siksi Doris tulee kaipaamaan kärsivällistä opastusta mm. hihnakävelyssä ja sisäsiisteydessä opetellessaan kotikoiran tavoille.

Suloinen Doris etsii sitoutunutta kotia, jossa on aikaa ja halua paneutua sen kotiutumiseen. Doris tullaan luovuttamaan sirutettuna, loishäädettynä, rokotettuna ja oman EU-passin omaavana.

Jos olet tutustunut sivuillamme koiran omistajan oppaaseen ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa, ja uskot voivasi tarjota Dorikselle turvallisen kodin sen loppuelämäksi, ota yhteyttä Taijaan.

Videolla kohdassa 0:45 Doris juoksee kuvaajan luokse 🙂

Tässä videossa kohdassa 0:20 Doris koirasuojassa.

Dorikselle lisätty uusia kuvia.

Päivitetty 03.02.2013

…ja pari uutta kuvaa lisätty Dorikselle. Ehkäpä ne hurmaisivat jonkun, joka haluaisi tämän sympaattisen tytön ystäväkseen?

Päivitetty 09.02.2013

Doris on varattu omaan kotiin <3

Päivitetty 17.2.2013

Doris on saanut oman kodin Suomesta <3

Päivitetty 10.3.2013

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.