Päivitetty 10.03.2013

Kodin saanut: LIISA


 

5.2.2013

LIISA

* n. 1-1,5v

* narttu

* steriloitu

* Virossa

 

 

 

 

Liisa on suuri ja näyttävä tyttö, jolla on korkeutta noin 65-70cm.

Liisa tulee mainiosti toimeen kaikkien koirien kanssa, mutta eniten tämä tyttö arvostaa ihmistä ja ihmiseltä saamaansa huomiota. Suuren kokonsa takia on erittäin mukavaa ettei Liisa vedä remmissä vaan kulkee kauniisti ja hakee kontaktia ihmiseen. Heti kun ihminen pysähtyy, istahtaa Liisa tämän jalkoihin ja nostaa katseensa ihmistä kohti ja aivan kuin hymyilee.

Liisa on luonteeltaan rauhallinen ja kiltti. Iloisuutta ja energiaakin tytöstä löytyy, mutta voisin suositella Liisaa jopa lapsiperheeseen. Liisa ei myöskään hirveästi haukuskellut, joten kerrostalo voisi olla vaihtoehto. Kuitenkin kun on kyseessä iso koira, joka on koko elämänsä ajan syönyt hyvin huonolaatuista ruokaa, ei Liisan kroppa välttämättä loppuun asti kestä portaiden kiipeämistä. Muutenkin kodin tulisi varautua suuresta koosta johtuviin, tulevaisuudessa tuleviin vanhuuden vaivoihin ja mm. eläinlääkärikuluihin.

Päivitetty 15.1.2013

Liisa leikki kauniisti Rommi-koiran kanssa reissullamme. Edelleen tyttö nautti ihmisen huomiosta eniten, mutta ei varmasti haittaisi vaikka kodissa joku mukava koirakaverikin olisi. Kauniille Liisalle lisätty myös uusia kuvia!

Päivitetty 9.2.2013

Liisa on löytänyt oman kodin Virosta!

Päivitetty 10.3.2013

Varaajana toimi Nea.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.