Kodin saanut: LIISA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

 

5.2.2013

LIISA

* n. 1-1,5v

* narttu

* steriloitu

* Virossa

 

 

 

 

Liisa on suuri ja näyttävä tyttö, jolla on korkeutta noin 65-70cm.

Liisa tulee mainiosti toimeen kaikkien koirien kanssa, mutta eniten tämä tyttö arvostaa ihmistä ja ihmiseltä saamaansa huomiota. Suuren kokonsa takia on erittäin mukavaa ettei Liisa vedä remmissä vaan kulkee kauniisti ja hakee kontaktia ihmiseen. Heti kun ihminen pysähtyy, istahtaa Liisa tämän jalkoihin ja nostaa katseensa ihmistä kohti ja aivan kuin hymyilee.

Liisa on luonteeltaan rauhallinen ja kiltti. Iloisuutta ja energiaakin tytöstä löytyy, mutta voisin suositella Liisaa jopa lapsiperheeseen. Liisa ei myöskään hirveästi haukuskellut, joten kerrostalo voisi olla vaihtoehto. Kuitenkin kun on kyseessä iso koira, joka on koko elämänsä ajan syönyt hyvin huonolaatuista ruokaa, ei Liisan kroppa välttämättä loppuun asti kestä portaiden kiipeämistä. Muutenkin kodin tulisi varautua suuresta koosta johtuviin, tulevaisuudessa tuleviin vanhuuden vaivoihin ja mm. eläinlääkärikuluihin.

Päivitetty 15.1.2013

Liisa leikki kauniisti Rommi-koiran kanssa reissullamme. Edelleen tyttö nautti ihmisen huomiosta eniten, mutta ei varmasti haittaisi vaikka kodissa joku mukava koirakaverikin olisi. Kauniille Liisalle lisätty myös uusia kuvia!

Päivitetty 9.2.2013

Liisa on löytänyt oman kodin Virosta!

Päivitetty 10.3.2013

Varaajana toimi Nea.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: