Päivitetty 15.10.2013

Kodin saanut: MARIA


 

MARIA

*  n. 3 v.

* Steriloitu narttu

* Romaniassa.

 

 

Yhteistyökumppanimme Anda Murguun otettiin yhteyttä kun Bukarestin liepeillä asuva vanha rouva ei enää pärjännyt yksin koiralaumansa kanssa. Rouva Ioana on erittäin köyhä, mutta sydämellinen ja hyvin eläinrakas. Alunperin hän oli pelastanut kadulta luokseen kaksi narttukoiraa, mutta koska hänellä ei ollut varaa steriloida niitä, ne tekivät pennut ja toisetkin, kunnes koiria oli yli 20. Tässä vaiheessa sana kiiri Andan ja muiden romanialaisten eläinsuojelijoiden korviin ja yhdessä he järjestivät rouva Ioanalle apua. Kaikki nartut steriloitiin ja osalle etsittiin uudet kodit. Tällä hetkellä Ioanan suojissa on 18 koiraa, joista alkuun seitsemälle Kulkurit etsivät omia koteja. Kaikki koirat tulevat Suomeen steriloituina, rokotettuina, madotettuina, ulkoloishäädettyinä, sairauksien varalta testattuina ja niillä on omat eu-passit.

Maria on n. 3 vuotias steriloitu narttukoira. Maria on pienikokoinen ja painaa arviolta n. 8-9 kiloa. Maria on ns. Romanialaista makkaramallia, eli lyhyet jalat ja pitkä selkä, joten korkeutta Marialla ei ole kuin n. 25-35 cm.

Maria on rauhallinen, äänenkäytöltään hiljainen ja on aluksi hieman ujo, mutta jo kymmenen minuutin tutustumisen jälkeen hyvin ystävällinen ja läheisyyttä rakastava tyttönen. Maria tulee upeasti toimeen sekä koirien että kissojen kanssa.

Marian uudelta kodilta toivomme sitoutuneisuutta, lämpöä ja rakkautta. Maria sopisi mainiosti myös lapsiperheeseen, eikä asumismuodonkaan kanssa ole erityistoiveita. Maria kaipaa siis ihan tavallista kotia, jossa pääsee elämään loppuelämänsä tavallista, onnellista koiranelämää.

Jos sinulla olisi tarjota Marialle koti, otahan rohkeasti yhteyttä.

Yhteydenotot Johannalle

Päivitetty 07.01.2013

Maria on varattu

Päivitetty 17.02.2013

Maria sai kodin Suomesta 08.03.2013.

Päivitetty 10.03.2013

Kuvat saa klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.