Päivitetty 18.09.2013

Kodin saanut: RINGO


 

RINGO

* n. 6 v

* Uros, kastroidaan

* Virossa

 

 

 

28.07.2013

Rakveren tarhalla Virossa kotiaan odottelee n. 6 vuotias uroskoira Ringo.  Ringo on löytynyt puuhun sidottuna Rakveren alueelta kesäkuun alussa. Ringo on ystävällinen ja reipas ja herran olemusta leimaa rauhallisuus. Toki tarhan stressaava olotila aiheuttaa sen, että Ringon kontakti ihmiseen on melko heikko ja keskittyykin lähes koko ulkoilun vain ympäristön tarkkailuun.

Ringo on hoikkarakenteinen poika, jolla on korkeutta n. 55-65 cm ja painoa arviolta 25-30 kiloa. Ringo suhtautuu ihmisiin ystävällisesti, mutta ilmeisesti stressitasosta johtuen hieman välinpitämättömästi. Ringon turkki oli tarhalla vieraillessamme juuri vaihtumassa ja Ringo jaksoi hienosti olla rauhassa paikallaan melko pitkän harjaustuokion ajan. Ringo on lempeä ja ymmärtäväinen aikuinen koira, jonka luonteen silmiinpistävin piirre on tällä hetkellä rauhallisuus. Hihnalenkkeily on Ringolle selkeästi vierasta ja Ringo vetääkin hihnassa melko reilusti. Muihin koiriin Ringo suhtautui välinpitämättömän kohteliaasti.

Ringon uuden kodin tulee varautua siihen, että kaikki perustaidot Ringon kanssa on opeteltava aivan nollasta. Narttukoirien kanssa Ringo saattaisi tulla hyvinkin toimeen, mutta uroksen kaveriksi Ringoa ei luovuteta. Suhtautumisesta kissoihin ei tiedetä. Ringo ei juurikaan hauku, mutta koska pojan taustasta ei tiedetä, olisi Ringolle mahdollisesti ideaalein asumismuoto omakotitalossa. Muutkin asumismuodot ovat toki harkittavissa. Aivan pienten lasten perhe ei välttämättä ole Ringolle se sopivin. Ringon perheeltä toivotaan myös aikaisempaa koirakokemusta.

18.09.2013

Ringo on saanut oman kodin Virosta.

 

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.