Kodin saanut: SINDI

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

SINDI

* n. 1 v

* naaras (steriloitu)

* Rakvere, Viro.

Sindi on tullut Rakveren tarhalle 26.5.2013 melkoisen surkeassa kunnossa, laihana ja valkea turkki likaisena. Sindin korvia on lisäksi leikelty ilmeisesti saksilla pyöreämmäksi.

Sindi ei silti arastele ihmisiä, vaan on hyvin hellyydenkipeä ja viihtyy sylissä nauttien huomiosta ja rapsutuksista. Muutenkin reippaan oloinen tyttö, joka ei ole jäänyt murehtimaan menneisyyttään.

Sindi etsii loppuelämän kotia, uutta perheenjäsentä ei tule ottaa säälistä vaan harkitse tarkkaan, että se mahtuu elämääsi vielä mahdollisesti seuraavat 15-20 vuotta.

Sindi steriloidaan 8.8. osana yhdistyksen Viron sterilointiprojektia. Jos Sindi saa kodin Suomesta, varat siirretään seuraavan kissan sterilointiin tarhalla.

Sindi sai oman kodin Tampereelta 1.9.2013

Varaajana toimi Tiia

Kotona 16.9.2013: Hyvin on mennyt 😀 ihana, persoonallinen kissa ja hyvin on kotiutunut. Sindi on meidän perheen kuningatar 😀

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: