Päivitetty 27.10.2013

Kodin saanut : SWIMM (nyk. Siru)


SWIMM

* n.1.v

* narttu

* Romaniassa.

 

 

 

 

Swimmin löysi Romanian alkutalven keskeltä Bukarestia ympäröivän kehätien varrelta vaeltamasta romanialaisen eläinsuojelija, yhteistyökumppanimme Anda Murgun tytär Alina, ollessaan matkalla eläinlääkäriin muutaman koiran kanssa. Alina pysähtyi ruokkimaan näkemäänsä koiraa ja huomattuaan sen pienikokoiseksi, äärettömän ystävälliseksi, hyvin kylmissään lyhyessä turkissaan olevaksi ja pisteenä ii:n päälle tiineenä olevaksi, Alina ei voinut jättää Swimmiä pulaan vaan otti sen mukaansa, vaikkei niin Alina kuin Andakaan haluaisi ottaa enää yhtäkään koiraa Andan ennestään täpötäyteen koirakotiin.

Swimm matkasi samaa tietä eläinlääkäriin jossa se madotettiin ensimmäisen kerran ja se sai ensimmäiset rokotuksensa. Steriloitavaksi se viedään ensi viikolla joulupyhien jälkeen.

Lyhyessä ajassa Swimm on vakuuttanut niin Alinan kuin Andankin luonteellaan, joka on Andan sanoin, jalokiviainesta 🙂 Swimm on hyvin kiltti, äärettömän ystävällinen, ennemmin nöyrä kuin dominoiva, miellyttämishaluinen, rauhallinen ja tasapainoisen oloien nuori koiratyttö, joka tulee toimeen lukuisten muiden Andan makuuhuoneessa suojaa pitävien koirien kanssa. Kissoja Swimm ei ole vielä tavannut, mutta todennäköisesti Swimm suhtautuu niihinkin yhtä välittömän ystävällisesti.

Swimmiä voitaisiin ajatella monenlaiseen kotiin, kerrostaloon, lapsiperheeseen, ainoaksi koiraksi tai toisen koiran kaveriksi. Tärkeintä on että Swimmiä ei otetan hetken mielijohteesta ja että sille ollaan valmiita antamaan aikaa, rauhaa ja rakkautta sopeutumiseen ja uusien asioiden oppimiseen uudessa elämässään.

Swimm on noin vuoden ikäinen pienikokoinen narttu, joka painaa 7-8 kiloa.

Päivitetty 23.12.2012

Swimm saapui Suomeen omaan kotiinsa 16.2.2013 ja sai uudeksi nimekseen Siru.

Päivitetty 18.2.2013

Yhteydenotot Sallalle.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.