Kotia etsivä: ELLA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

ELLA

* n. 2 v

* naaras

* Virossa.

Mustavalkoinen Ella on odottanut omaa kotiaan tarhalla melkein vuoden. Ella katsoo niin hellästi, ettei häntä voi jättää huomioimatta, mutta ei ole yhtään tungetteleva vaan odottaa milloin hänet huomioidaan. Ella tykkää että otetaan syliin mutta ei erityisemmin välitä tiiviistä halailusta ja vanuttamisesta vaikka istuukin sylissä ihan nätisti, joten pienten lasten perheeseen ei ole se kaikkein suositeltavin kissa vaikka kiltti kissa onkin. Itsenäinen tyttönen, joka on kuitenkin kiltti toisille kissoille. Ella osoittaa meille että myös tytöt osaavat kiivetä ketterästi puupalkkia pitkin vaikkapa katonrajaan.

Ella on mikrosirutettu, rokotettu ja steriloidaan ennen uuteen kotiin tuloa.

18.2.2013 Ella pitää rauhallisesta ympäristöstä ja olisi varmasti hyvillään jos saisi oman kodin sen ainokaisena sylinlämmittäjänä. Ellasta löytyy säpäkkyyttäkin tarvittaessa ja nuoren kissan leikkien kohteeksi aikuisen tosikkomainen Ella ei sovi. Mutta jos taloudessa on jo kissakaveri, se saisi Ellan tavoin pitää omasta rauhastaan ja suoda se vastavuoroisesti myös muille.

Yhteydenotot Tiialle.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: