Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut : TOBY


TOBY

* synt. 5/2013

* Uros

* Romaniassa

 

 

 

 

13.08.2013

Eläinsuojelija Luiza Madru löysi eräänä päivänä naapuri tontiltaan mustan nartun ja tämän pienet pennut.  Aiemmin naapuritontin koiria on hoitanut vanhempi mies, mutta kun mies kuoli, olivat koirat jääneet yksin.  Luiza antoi pienten pentujen kasvaa emonsa hoivissa tyhjällä tontilla muutaman viikon, mutta kun pennut olivat riittävän isoja pärjätäkseen ilman emoaan, Luiza otti ne luokseen turvaan ja sosiaalisoitumaan. Pentujen emo on todella arka ja ujo tyttönen.  Luiza käy joka päivä ruokkimassa emoa ja nuori emo onkin jo antanut Luizan koskea itseään, joten ehkä jo ennen talvea myös emo pääsee Luizan luokse talven kylmyyttä pakoon. Luiza nimesi pennnut pian niiden löytymisen jälkeen ja ne saivatkin nimikseen: Tiny, Toby, Prince, Mimo, Katy ja Mimi .

Pennut ovat saaneet Luizan luona erittäin hyvän ja turvallisen lapsuuden. Pennut ovat todella rohkeita ja uteliaita. Kaikki pennut rakastavat ihmisiä ja niitä onkin koko niiden elämä käsitelty normaalisti. Pennut ovat hyvin sosiaalisia ja ne tulevatkin toimeen kaikkien, niin ihmisten kuin koirien kanssa. Pennut tulevat olemaan aikuisina alle 10kiloisia. Kaikki pennut painavat tällä hetkellä n.2kg.

Pennut tullaan luovuttamaan koteihinsa asianmukaisesti rokotettuina, sirutettuina, ulko- ja sisäloishäädettyinä ja oman passin omistavina.

Huomioithan, että koiran tulee mahtua elämääsi vielä vähintään seuraavien 10-vuoden ajan,  niin ala- kuin ylämäissäkin. Koira tulee vaatimaan paljon liikuntaa ja huomiota. Vaikka pennuista jääkin aikuisina pieniä, ne eivät sovi pelkiksi sohvaperuinoiksi , vaan ne tulevat vaatimaan tulevalta kodiltaan varmasti paljon aktiviteetteja.

Huomioithan, että tuleva koti sitoutuu steriloimaan pennun kohtuullisen ajan kuluessa Suomessa (Kulkurit osallistuvat sterilointikuluihin 25 %:lla).

Tutustuthan koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

15.8.13

Toby on varattu Suomeen 🙂

19.9.13

Toby muutti omaan kotiin 15.9.

Yhteydenotot Anna-Auroralle

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.