Päivitetty 06.04.2014

Kodin saanut koira: ZOE


 

ZOE

* n. 4v

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

30.10.2013

Zoe asuu tällä hetkellä Asociatia A Doua Sansan  ylläpitämällä Glinan tarhalla Romaniassa. Zoe on löydetty kolmisen kuukautta sitten tienvarresta vaeltelemasta. Sen ulkomuodosta päätellen sillä oli ollut pennut vasta hiljattain, mutta löytyessään se oli yksin. Zoe tuli heti paikalle pysähtyneet ihmiset huomattuaan luokse hakemaan rapsutuksia ja ruokaa. Näin alkoi Zoen matka Glinan tarhalle.

Zoe on keskikokoinen koira, korkeutta sillä on n. 50cm ja painoa 20kg.

Zoe elää tarhalla vapaana yhdessä suuren koiralauman kanssa. Se tulee moitteetta toimeen kaikkien kanssa ja on erittäin ystävällinen. Zoe on luonteeltaan lempeä, rauhallinen ja todella ihmisrakas. Se hakeutuu rapsutettavaksi ja nauttii täysin rinnoin saamastaan huomiosta. Zoe on koira joka kulkee lauman mukana kuin kala vedessä, pitämättä itsestään sen suurempaa meteliä. Se tarkkailee muiden riehumisia sivummalta ja mielummin väistää pahimmat hössöttäjät. Tarhalla olevien pentujen kanssa Zoe on todella kärsivällinen ja tasainen.

Kulkurien aktiivit tapasivat Zoen Romanian matkallaan 26.10.13. He kuvasivat tyttöä rauhalliseksi, kuuliaiseksi ja viisaaksi koiraksi. Neiti oli hurmannut ihanalla rauhallisella ja ystävällisellä olemuksellaan kaikki. Zoe painautui syliin rapsutettavaksi ja vaikka tarjolla olisi ollut namejakin ei se lähtenyt tämän hellyyttä antavan ihmisen luota, vaan jäi mieluummin nauttimaan tästä saamastaan läheisyydestä.

Zoe on helpohko koira joka kaipaa rakastavan ihmisen jonka kanssa opetella elämää kotikoirana. Se osaa varmasti arvostaa rauhallisia hetkiä rapsutusten kera, mutta myös yhteisiä lenkkejä ja perheen kanssa touhuamista. Zoen tuleva koti voisi olla hyvin myös kerros- taikka rivitalossa koska neiti ei ole kova haukkumaan. Sopiva määrä, rakkautta, ohjausta, liikuntaa ja ymmärrystä ovat ne mitä Zoe kaipaa tulevalta kodiltaan. Vastapainoksi saa neidin rajattoman rakkauden ja kuuliaisen ystävän.

27.11.2013

Zoe on varattu omaan kotiin Suomeen.

 6.4.2014

Zoe saapui vihdoin pitkän odotuksen jälkeen omaan kotiinsa 5.4.14. Ensi kohtaaminen omistajan kanssa oli täynnä tunnetta ja Zoe otti uuden elämän rauhallisen varmasti vastaan. Kiitos vielä Zoen emännälle kärsivällisestä odottamisesta ja onnea yhteiselle taipaleelle upean Zoen kanssa.

 

 

Varausta hoiti Tanja.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.