Päivitetty 06.04.2013

Kodin saanut: TÖPPÖNE


TÖPPÖNE (suomalainen)

* 5-6 kk

* uros

* Suomessa.

Töppöne on sivuilla kotia etsivän Salman pentu, ja niistä se rauhallisempi versio. Se on melko suurikokoinen poju, melkein äitinsä kokoinen jo. Pentujen syntymäajaksi on arvioitu elokuuta 2012 eli ne ovat nyt noin puolivuotiaita. Töppöne on utelias pikkukisu, mutta villinä syntynyt ja vielä opettelemassa ihmisen kanssa elämistä. Uteliaisuus saa sen kuitenkin aina tulemaan ihmistä vastaan ja jäämään seuraamaan touhuja silmät suurina -ja sillä tosiaan on ihanat, suuret silmät! Töppöstä saa silitellä ja sitä on totutettu syliin ottamiseenkin, mutta vielä se ei ihan sylikissa ole. Reipas ja leikkisä, äärimmäisen ruokahalun omaava kissanpoika. Ja hurjan suloinen suurine silmineen, jotka katsovat kysyvänä; “entä mitä sinä nyt teet? entäpä nyt?”.

Töppöne on tottunut toisten kissojen seuraan ja se voisikin pärjätä parhaiten kodissa, jossa sillä olisi sosiaalinen kissakaveri rohkaisevana esimerkkinä. Ei silti liene syytä olettaa, etteikö Töppis viihtyisi mainiosti myös ainokaisena kissana talossa.

Töppöne on eläinlääkärin tarkastama, madotettu, saanut rokotukset kissaflunssaa ja kissaruttoa vastaan sekä merkitty mikrosirutunnisteella.

Töppöne sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina maaliskuussa 2013.

Varaajana toimi Tiia.

Kuulumisia 3.4.2013:  Murina ja sihinä on loppunu kokonaan ja on meidän vanhan herrankin (Pyryn) kanssa tosi läheisiä. Juttelevat toisilleen (etenkin öisin) ja pesevät toisiaan. Töppönen on kiintyny Pyryyn ja ei oo yhtä rohkea meidän kanssa ilman sitä. Talon miestä pelkää vieläkin paljon 😀
Töpis uskaltaa myös kerjätä ruokaa miulta jo! Maukuu mutta ei tuu ihan jalkoihin kiehnäämään.
Leikkimisestä Töpis tykkää ihan hulluna. Jahtailee meidän ostamia hiirileluja täysin rinnoin!

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.