Päivitetty 26.05.2023

Kulkurien alkukesän tapahtumat


To 18.5. Avoimet ovet Lahelassa

klo 14-16
Lahelantie 280, Tuusula

Nyt on mahdollisuus päästä shoppailemaan laajasta koiratarvikevalikoimastamme kirppishinnoin, sekä ostamaan Kulkurien verkkokaupan Hobo Shopin kannatustuotteita livenä. Tila on esteetön, ja voit tulla paikalle myös koirakavereiden kanssa. Tapahtuman lisätiedot.

LAHELASSA OLI KUHINAA AVOIMIEN OVIEN PÄIVÄNÄ – SUURKIITOS VIERAILIJOILLE SEKÄ VAPAAEHTOISILLEMME JÄRJESTELYISTÄ!

To 25.5. Hyväntekeväisyysmätsäri

alkaen klo 16.30
RPKK kenttä, Mäntyvaara, Rovaniemi

Vain ennakkoilmoittautuminen 23.5. klo 21 mennessä: koirahommissa@gmail.com Ilmoittauduthan pian, sillä paikkoja on vain 40 ensimmäiselle! Tapahtuman lisätiedot.

UPEA MÄTSÄRI JÄRJESTETTIIN 25.5. – SUURKIITOS OSALLISTUJILLE SEKÄ KOKO TALKOOPORUKALLE!

La 27.5. Kulkurit välittämisen keikalla Koskelan seniorikeskuksessa

KOIRAKOITA JA VAPAAEHTOISIA TAPAHTUMAAN EDELLEEN HAUSSA!

klo 13.30-15
Hospitaalinkulku 8, Helsinki

Siskot ja Simot sekä Kulkurit lyöttäytyvät yhteen ja järjestämme ikäihmisille ihanan ulkoilupäivän kera koirien. Hakusessa olisi nyt siis koirakoita, jotka haluaisivat tulla piristämään palvelutaloissa asuvia ikäihmisiä pienen päiväkävelyn ja rapsuttelu hetken merkeissä. Jos sinulla on rauhallinen ja sosiaalinen koira, jonka kanssa haluat osallistua tähän ihanaan tempaukseen niin laita viestiä nina.nyfors-vartia@kulkurit.fi

Voit myös ilmoittautua ilman koiraa juttukaveriksi/avustamaan pyörätuolilla liikkuvia palvelutalon asukkaita. Tällöin ilmoittautumiset/lisätiedot osoitteeseen helsinki@siskotjasimot.fi tai numeroon 041 3121979. Tapahtuman lisätiedot sekä ilmoittautumislomake.

Su 28.5. Kulkurien Kevätmyyjäiset

klo 10-14.30
Munkkiniemen nuorisotalo, Riihitie 22, Helsinki

Myyntipöydistä löydät monipuolisen valikoiman tuotteita niin kaksi-kuin nelijalkaisille. Myynnissä myös upeat Kulkurien kannatustuotteet uutuuksineen. Lisäksi koiratarvikekirppis, buffa, arpajaiset ja koirille nakkikisa.

Myyjäisiin kaipaillaan myös vielä lisää apuvoimia: vapaaehtoisia, käsitöitä ja leivonnaisia otetaan mielellään vastaan. Ota yhteyttä nina.nyfors-vartia@kulkurit.fi. Lisätiedot ja tapahtumasivu.

La 10.6. Koirien harrastuspäivä

ILMOITTAUTUMINEN LAJIKOKEILUIHIN KÄYNNISSÄ!

HESY-keskus, Muonamiehentie 7, Helsinki

Luvassa on hauskoja koiramaisia lajikokeiluja sekä tietysti jo monille tutuksi tullut huippusuosittu nakkikisa. Lisäksi löydät tapahtumasta mm. arpajaiset, myyntipöytiä ja herkullisen buffan, josta saa suolaista ja makeaa syötävää nälän yllättäessä. Tapahtuman lisätiedot.

La 10.6. Rescuekuvaus, Ylöjärvi

Valokuvaaja Tmi Koiratuulia kuvaa rescuekoiria tänä vuonna avattavaan koirakuvapankkiin. Kuvapankkikuvaus on maksuton ja kuvausmallien perheet saavat yhden valitsemansa kuvan veloituksetta kiitokseksi. Lisäkuvia voi halutessaan ostaa ja niiden tuotto lahjoitetaan Rescueyhdistys Kulkureille.

Kuvaukset toteutetaan koiralähtöisesti, eikä koiran tarvitse osata kuvauksissa mitään erityistä. Kuvausaika on 30 min / koira ja kuvat otetaan puistomaisella alueella.

Otetut kuvat ovat yrityksen kaupallista materiaalia. Kuvauksista tehdään kirjallinen sopimus. Huom! Eettisistä syistä kuvapankkiin ei kuvata lyhytjalkaisia tai -kuonoisia koiria.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä 3.6. mennessä osoitteeseen info@koiratuulia.fi.

Liitä sähköpostiin mukaan kuva koirastasi ja kerro jos haluat kuvaajan tietävän jotakin erityistä. Kerro myös, tuletko kuvauksiin mieluummin aamu- vai iltapäivällä. Saat paluuviestissä lisätietoa kuvauksista, sopimuksen ennalta luettavaksi sekä saapumisohjeet.

La 17.6. Koirapilates

TAPAHTUMA LOPPUUNVARATTU! Mikäli haluaisit ilmoittautua jonotuslistalle, laitathan viestiä Taikalle: taika.jansson@gmail.com

klo 11-12
Koskelan nuorisotalo, Antti Korpin tie 3, Helsinki

Miltä kuulostaisi pilates höystettynä tassuterapialla? Tämän ihanan pilates-tunnin kruunaavat rapsutuskoiramme. Sitovat ilmoittautumiset: taika.jansson@gmail.com Hinta 25 € / hlö joka ohjataan kokonaisuudessaan Kulkurien toimintaan.
Mukaan mahtuu 20 hlöä, ilmoittauduthan siis pian!

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.