Päivitetty 23.05.2023

Kulkurien uusi hallitus 2023-2024 on valittu


Rescueyhdistys Kulkurit ry valitsi vuosikokouksessaan 20.5.2023 uuden hallituksen kaudelle 2023-2024.

Nyt on aika esitellä yhdistyksen uuden hallituksen jäsenet.

Nina Ehrström
hallituksen puheenjohtaja

“Olen toiminut Kulkurien aktiivina vuoden 2018 alusta koirayhteyshenkilön tehtävissä. Vuosien varrella olen toiminut myös kotihoitajana, tapahtumatiimiläisenä ja käynyt Romaniassa tarhoilla 1-2 kertaa vuodessa. Viime hallituskauden toimin hallituksen puheenjohtajana.

Ammatiltani olen eläintenkouluttaja, joten oikeastaan koko elämäni pyörii koirien ympärillä. Kotona kanssani asustaa 4 rescuekoiraa ja joukko muita entisiä kodittomia eläimiä.”

Anne-Mari Vihtonen
hallituksen varsinainen jäsen

“Olen kohta 34v Hyvinkäällä asustava pitkän linjan Rescueyhdistys Kulkurien aktiivi, mukana toiminnassa vuodesta 2019. Kotona minulla on 7v entinen Kulkurien kautta kotiutunut Jekku-koira.

Päivätyöni teen teknisen tukkukaupan logistiikan assistenttina, töissä sanovat että olen moniosaaja ja melkeinpä mikä vaan homma taittuu kun hetken pähkäilee. Olen luonteeltani iloinen höpöttäjän jolle sattuu ja tapahtuu. Aina hyvällä asenteella eteenpäin meneminen on vahvuuksiani.”

Kaisa Kanninen
hallituksen varsinainen jäsen

“Olen Kaisa, 36-vuotias Pirkanmaalainen, ja olen ehdolla Kulkurien hallitukseen varsinaiseksi jäseneksi. Kotonani asustaa puolisoni lisäksi pieni Kulkurien kautta adoptoitu rescuemummo. Ensimmäisen oman koirani sain 18-vuotiaana, ja sen jälkeen kotonani on ollut lähestulkoon aina vähintään yksi nelijalkainen perheenjäsen. Koirien kanssa olenkin puuhannut käytännössä koko elämäni, niin omien kuin kodittomienkin kanssa useassa maassa. Viimeisimpänä työskentelin alkuvuoden 2023 Portugalissa koiratarhalla muutaman kuukauden ajan. Myös Romania ja sen koirat ovat tulleet tutuiksi lukuisten vierailujen ja Kulkurien toiminnan kautta.

Yhdistyksen toiminta on minulle tuttua käytännössä sen koko olemassaolon ajalta, ja olenkin aiemmin toiminut Kulkureissa niin apurina, aktiivina, hallituksen jäsenenä kuin hallituksen puheenjohtajanakin. Viimeisimmällä kaudella toimin yhdistyksen hallituksen jäsenenä sekä varapuheenjohtajana.

Silloin kun en tee töitä tai yhdistyshommia, viihdyn parhaiten metsässä samoilemassa koiran ja puolison kanssa, sienestämässä, matkustaen, mökillä rentoutuen tai kotipihalla puuhastellen.”

Elisa Laitonen
hallituksen varsinainen jäsen

“Olen eläinrakas kohtaamisen ammattilainen, jolta löytyy mielipiteitä sekä kykyä empatiaan ja diplomatiaan. Olen toiminut Kulkureissa adoptioyhteyshenkilönä vuodesta 2021 lähtien.

Kotona minut pitää kiireisenä kaksi Romaniasta tullutta rescuekoiraa, kaksi kotimaista koiruutta, kolme kissaa, kolme tarantulaa, akvaario sekä puoliso ja kolme lasta.”

Maiju Lanki
hallituksen varsinainen jäsen

“Olen monessa mukana oleva nelikymppinen maailmanparantaja Etelä-Kymenlaaksosta. Olen ollut mukana rescuekoiratoiminnassa jo pitkälti toistakymmentä vuotta. Kulkurien aktiivina olen toiminut vuodesta 2018: koirien yhteyshenkilön tehtävien lisäksi häärään erityisadoptioiden sekä koirien terveys- ja tautiasioiden parissa, ja toisena Kulkurien Responsible Rescue -edustajana.

Varsinaiselta koulutukseltani ja ammatiltani olen suojelubiologi, tutkimussukeltaja sekä merenkulun ammattilainen. Kotona iloa, vauhtia ja vaarallisia tilanteita takaavat nelivuotias poika, kaksi romanialaista koiraprinsessaa sekä parvi maatiaiskanoja – puolisoni onneksi hiukan tasoittaa ajoittain villiä meininkiä.”

Hallituksen varsinaisten jäsenien lisäksi kokouksessa äänestettiin hallituksen varajäseniksi Miika Liikamaa ja Essi Tenho.

Onnea uudelle hallitukselle!

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.