Päivitetty 04.06.2022

Kulkurien uusi hallitus kaudelle 2022-2023 on valittu


Rescueyhdistys Kulkurit ry valitsi vuosikokouksessaan 21.5.2022 uuden hallituksen kaudelle 2022-2023. Nyt on aika esitellä yhdistyksen uuden hallituksen jäsenet!

Nina Ehrström
Hallituksen puheenjohtaja

”Olen toiminut Kulkureissa aktiivisena jäsenenä vuodesta 2018 lähtien koirayhteyshenkilön roolissa. Ammatiltani olen eläintenkouluttaja ja kotonani asustelee kolmen rescuekoiran lisäksi myös joukko muita entisiä kodittomia eläimiä. Hallitustyöskentelyn myötä näen mahdollisuuksia päästä kehittämää Kulkurien jo alati kasvavaa toimintaa entisestään ja tätä kautta päästä vaikuttamaan entistä enemmän kodittomien koirien tilanteeseen Romaniassa.”

Taija Jolanki
Hallituksen varsinainen jäsen

”Minulla on pitkä kokemus rescueyhdistyksessä toimimisesta ja olen ollut aikanaan myös mukana perustamassa Rescueyhdistys Kulkureita. Suurimpana motivaatiotekijänä hallitustyöskentelyyn toimii halu kehittää ja edistää kestävää eläinsuojelutyötä ja tätä kautta parantaa kodittomien koirien tilannetta Romaniassa. Olen markkinoinnin ammattilainen ja minulla on pitkä kokemus yrittäjyydestä. Kotonani arkeani ilahduttaa ja rytmittää kuusi rescuekoiraa.”

Kaisa Kanninen
Hallituksen varapuheenjohtaja, hallituksen varsinainen jäsen

”Olen toiminut eläinsuojelutyön parissa vuosia, Kulkureiden toiminnassa olen ollut aktiivisesti mukana jo Kulkureiden alkutaipaleelta lähtien. Olen toiminut yhdistyksessä aiemmin hallituksen jäsenenä, hallituksen puheenjohtajana sekä aktiivijäsenenä ja nyt palaan intoa täynnä mukaan yhdistyksen toimintaan. Hallitustyöskentely on mielestäni erinomainen tapa tukea yhdistyksen kehitystä ja rakentaa tulevaisuutta, jossa yhdistys pystyy vastaamaan jatkuvasti kasvaviin eläinsuojelukentän haasteisiin. ”

Janette Liespuu
Rahastonhoitaja, hallituksen varsinainen jäsen

”Olen toiminut Kulkureissa aktiivisena jäsenenä vuodesta 2017 lähtien. Hallituksen varsinaisenä jäsenennä olen ollut mukana kolmella kaudella 2018-2021. Ammatiltani olen lakimies ja Kulkureiden toiminnan kasvaessa koen tästä tausta olevan hyötyä nimenomaan strategioiden luomisessa, organisaation kehittämisessä ja uusien toimintamallien toteutuksessa. ”

Anne-Mari Vihtonen
Hallituksen varsinainen jäsen

”Kulkureiden aktiivijäsenenä olen toiminut vuodesta 2019 lähtien. Olin myös viime hallituskaudella valittuna hallituksen jäseneksi. Koen erittäin tärkeiksi arvoiksi vastuullisuuden sekä avoimuuden, jotka ovat Kulkureiden toiminnan kulmakiviä. Kykyni ajatella asioita hieman ”boksin ulkopuolelta” tuo toivottavasti tälle hallituskaudelle uutta ja innovatiivista otetta ja uusia ideoita, joilla viedä toimintaa vieläkin pidemmälle, kuin missä nyt olemme. Logistiikka- assistenttina toimimisen vastapainona samoilen luonnossa rescuekoirani Jekun kanssa.”

Hallituksen varsinaisten jäsenien lisäksi kokouksessa äänestettiin hallituksen varajäseniksi Johanna Fleming
sekä Marina Liski.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.