Päivitetty 11.04.2014

Kodin saanut koira: LEEDI


Kotihoidossa 29.3.2014

Kotihoidossa 29.3.2014

 

LEEDI

* n. 3 v

* narttu

* steriloitu

* Suomessa

 

 

 

 

7.1.2014
Leedi ja hänen viisi n. puolivuotiasta pentua on tuotu Rakveren tarhalle eräänä joulukuisena päivänä. Leedin ja pentujen omistaja oli vanha rouva, joka ei kyennyt enää huolehtimaan koiristaan.

Saavumme Rakveren tarhalle ja huomaamme aivan viimeisimmässä häkissä iloisesti häntää ja koko peppua heiluttavan Leedin. Leedistä huomaa että se on aikaisemmin ollut todella rakastettu perheenjäsen. Muut koirat ympärillä mekastavat mutta rauhaa rakastava Leedi tyytyy vain tanssahtelemaan häkissään odottaen meitä luokseen.

Leedi on todella sosiaalinen ja vieraat ihmisetkin se ottaa vastaan häntä heiluen ja syliin tunkemalla. 🙂 Leedin häkistä oli todella vaikea päästä pois koska Leedi olisi halunnut lähteä mukaamme koko ajan. Tarhaelämä ei todella ole tätä neitoa varten.

Leedi tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa mutta varmasti arvostaisi myös ainoana omistajan silmäteränä olemista. Leedi on ikäisekseen rauhallinen ja siitä huokuu viisautta ja ymmärrystä. Äidin varmalla otteella se myös komentaa pentujaan käyttäytymään.

Leedi ei myöskään haukkunut juurikaan tarhalla ollessamme, joten kerrostalokin varmasti sopisi tälle neidille kodiksi. Hihnassa Leedi osaa kävellä, tietysti hihnakäytökseen tulevan kodin tulee panostaa sillä virikkeetön tarhaelämä saa Leedin energiat kasvamaan ja meno olikin välillä aikamoista poikkoilua. Leedi kuitenkin osaa rauhoittua ja ottaa kontaktia myös taluttajaansa.

Leedi on noin 60cm korkea ja painaa noin 30kg. Painoa tällä tytöllä ehkä hiemaan liikaakin, joten tulevan kodin tulee myös muistaa ettei liikakilot ole ikinä koiralle hyväksi. 🙂

Leedistä saa aivan mainion kaverin lenkkipoluille, harrastuksiin ja sohvalle köllöttelyyn!


22.1.2014
Leedi pullean olemuksen syy on selvinnyt: Leedi on taas tiineenä, ollut siis myös jo tarhalle tullessaan ja synnyttää ihan näinä päivinä. Ultraäänessä oli näkynyt vain kaksi pikkuista.

Leedi voi siis aikaisintaan matkustaa omaan kotiinsa n. 10 viikon kuluttua, kunhan pennut ovat jo tarpeeksi isoja selvitäkseen ilman emoaan. Leedi menee myös steriloitavaksi heti kuin se on mahdollista.

28.3.2014
Leedi saapui kotihoitoon Suomeen, Vantaalle kahden uroskoiran kaveriksi.

9.4.2014
Leedi sai ikioman kodin <3


Varaajana toimi Nelli

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.