Päivitetty 28.12.2014

Kodin saanut koira: LEONESSA (nyk. Nessa)


LeonessaLEONESSA

* noin 2-vuotias

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

24.10.2014
Romanialainen eläinsuojelija Mihaela Soare löysi Leonessaksi nimeämänsä koiran noin kolme viikkoa sitten juoksentelemasta paikallisen supermarketin edestä. Mihaela pelasti koiran turvaan, sillä Romanian kadut ovat erittäin turvattomia paikkoja koirille. Vaikka Leonessa on asustanut eläinsuojelija Mihaela Soaren luona nyt vasta muutaman viikon, on se jo silti osoittautunut hurmaavaksi tapaukseksi: Leonessa on leikkisä. mutta osaa kuitenkin rauhoittua sisällä nätisti.

Tämä noin 2-vuotias kaunotar on kooltaan noin 32 cm korkea ja painoa tytöllä on vain noin 6 kg.

Leonessa tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa eli omassa kodissa sitä voisi olla odottamassa koirakaveri. Leonessa tulee myös hienosti toimeen kissojen kanssa. Leonessa ei ole kova haukkumaan eli se voisi soveltua asumaan myös kerrostaloon.

Harkitessasi Leonessan adoptointia, muistathan, että koiran omistaminen vaatii aikaa ja hyviä hermoja. Koiraa ei oteta hetken mielijohteesta eikä säälistä. Koiran omistaminen sitoo ja velvoittaa, koiran tulee saada liikuntaa, aivojumppaa, rakkautta ja rajoja, ja jokaista koiraa täytyy opastaa ja kouluttaa. Uuteen elämään, ympäristöön ja perheeseen sopeutuminen voi kestää jopa puoli vuotta ja koiraan tulee sitoutua sen loppu elämän ajaksi. Tulevan kodin tulee tarjota Leonessalle sekä rajoja että rakkautta ja olla valmis opettamaan tytölle alusta asti kaikki tärkeät kotikoiran taidot sisäsiisteydestä ja hihnakäyttäytymisestä lähtien.

Leonessa luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, steriloituna, sirutettuna, loishäädettynä, tautien varalta testattuna ja oman EU-passin omistavana.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.
5.11.2014
Leonessa on tänään varattu omaan kotiin!
28.12.2014
Leonessa on tänään lentänyt ikiomaan rakastavaan kotiinsa Suomeen!
Leonessan kodinetsinnässä auttoi Niina.
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.