Päivitetty 15.07.2014

Kodin saanut koira: LOORE (nyk. Greta)


Loore 5/2014

Loore 5/2014

LOORE

* arvioitu syntymäaika 7/2013

* narttu

* steriloitu

* Virossa

 

 

 

 

TAUSTAA:
Siskokset Dina, Loore, Liisa ja Dalia ovat päätyneet emonsa Leedin kanssa tarhalle joulukuun alussa. Koirien omistajana oli ollut vanha rouva, joka ei enää kyennyt huolehtimaan koiristaan. Tällä hetkellä Loore asustaa Rakveressa, Virossa, koiratarhalla.

Loore on energinen nuori koiranalku, joka rakastaa kaikkia ja kaikkea. Pusuilta ei voi välttyä tämän ilopillerin seurassa. Loore on äärimmäisen kaunis, tiikeriraitainen neito ja perimässä varmasti virtaa saksanpaimenkoiraa. Loore onkin siskoksista ainoa joka malttoi ja uskalsi edes joten kuten kulkea hihnassa alunperin ja namien toivossa on valmis kokeilemaan mm. istumista. Tosin, jos nami ei tule tarpeeksi nopeasti niin Loore kiipeää vaikka syliin sen ottamaan ja pussailemaan samalla!

Tältä tytöltä ei huumorintajua puutu ja sitä toivotaan myös tulevalta kodilta löytyvän. Rajoja ja rakkautta- sanonta pätee Looreen aika osuvasti. Loore tulee hienosti toimeen toisten koirien kanssa, vaikka varmasti pärjää myös ainoana koirana. Tästä tytöstä saisi varmasti mitä parhaimman harrastukaverin lajiin kuin lajiin. Sohvaperunaa tästä ei saa tekemälläkään.

Loore sopii myös kerrostaloon kunhan muistetaan että kyseessä on aktiivinen nuori koira, joka tulee tarvitsemaan paljon liikuntaa ja tekemistä. Tulevan kodin tuleekin olla sitoutunut Looreen koko sen loppuelämän ajaksi ja opettaa sitä kotikoiran tavoille sisäsiisteydestä lähtien. Loore on nyt n. 55cm korkea ja painaa n. 30kg.

3.6.2013
Loore on varattu omaan kotiin Suomeen!

3.7.2014
Loore saapui omaan kotiinsa ja sai uudeksi nimekseen Greta.

 

Varaajana toimi Nea.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.