Kodin saanut: MASHA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

MASHA

* n. 2 v

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

Masha on tällä hetkellä Romaniassa eläinsuojelia Alina Murgun luona etsimässä kotia.

Masha on löydetty kadulta harhailemasta. Masha oli ilmeisesti hetki sitten synnyttäny pennut, mutta pentuja ei löytynyt etsinnöistä huolimatta.

Masha on iloinen, kiltti, reipas ja ystävällinen neitokainen. Mashalla oli löydettäessä iho-ongelmia, mikä johtui ilmeisesti huonosta ravinnosta. Nykyään tytön iho on täysin kunnossa, eikä siitä huomaa mitään.

Masha ei nauti toisten koirien seurasta, joten paras koti tytölle olisi ainoana koirana. Kissojen kanssa Masha toimii loistavasti, joten kissakoti voisi olla mahdollisesti myös Mashan tuleva koti. Alina, jonka luona Masha asuu tällä hetkellä, asuu kerrostalossa ja siellä Masha on hyvin hiljainen ja kiltti tyttö, joten myös kerrostalo voisi sopia Mashan tulevaksi kodiksi.

Masha on steriloitu.

Masha sai kodin lokakuussa 2012.

Päivitetty 30.08.2012

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: