Kodin saanut: SOPHIA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

 

SOPHIA

*n.10 kk

*steriloitu narttu

*Romaniassa.

 

 

 

Sophia-Lambadakoira -kuten Anda kutsuu Sophiaa, on löydetty pentuna Bukarestin kaduilta. Viimeiset noin puoli vuotta Sophia on elänyt Andan luona yhtenä kodittomista koirista ja nyt olisi aika löytää myös hurmaavalle tanssijatytölle Sophialle oma koti.

Sophia on noin 10 kuukauden ikäinen sekarotuinen kaunotar, jonka perimässä voisi kuvitella ehkä olevan jotain snautseria? Sophia on nyt keskikokoinen, mutta tulee kasvamaan isoksi, säkökorkeudeltaan noin 60-65 cm korkeaksi. Hoikan rakenteensa Sophia taitaa säilyttää aikuisenakin. Sophia on steriloitu.

Sophia on iloinen, aktiivinen ja huumorintajuinen koira, joka rakastaa ihmisiä yli kaiken. Sophia tulee myös hienosti toimeen muiden Andan kodittomien koirien kanssa ja myös kissat ovat Sophiasta ihan ok.

Sophia tullaan luovuttamaan kotiin rokotettuna, sirutettuna ja ulkoloishäädettynä.

Yhteydenotot Sallalle.

Päivitetty 21.7.2012

Sophia sai oman kodin Suomesta 6.9.2012.

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: