Kodin saanut: TARA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

TARA

* n.2.v

* steriloitu narttu

* Romaniassa.

 

 

 

 

Tara elää Anda Murgun luona Romaniassa ja etsii omaa kotia.

Tara on noin kaksi vuotias, sterloitu narttu, joka painaa 5-6 kiloa. Tara on hyvin ystävällinen niin ihmisille kuin muille koirille, se viihtyy yhtä lailla sylissä kuin leikin tiimellyksessäkin. Tara on rauhaa rakastava luonne, eikä se aiheuta isommassa laumassa ristiriitoja, vaan pyrkii aina mielummin poistumaan paikalta kuin osallistumaan kahinoihin.

Tara ei ole tarhalla kova haukkumaan, joten sen tuleva koti voisi sijaita kerrostalossakin.

Taran, kuten jokaisen muunkin rescuekoiran kohdalla tulee varautua siihen että Tara on alkuun jännittynyt ja stressaantunut ja että se ei osaa välttämättä perusasioita, kuten hihnassa kävelyä tai sisäsiisteyttä, vaan kaiken suhteen pitää varautua aloittamaan alusta.

Yhteydenotot Sallalle.

Päivitetty 21.8.2012

Tara on varattu.

Päivitetty 24.8.2012

Tara sai oman kodin Suomesta 8.9.2012.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: