Kodin saanut: BELLA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

BELLA

* n.2.v

* narttu

* Virossa.

 

 

 

 

Bella on asunut Virossa, Rakveren tarhalla huhtikuusta 2012 saakka. On ihme, ettei se ole vielä löytänyt omaa kotia, sillä Bella on mainio pakkaus ja siitä on todella vaikea keksiä yhtään mitään negatiivista sanottavaa.

Bella on alle kahden vuoden ikäinen, 45-50 cm korkuinen tyttö, joka painaa noin 15 kiloa. Luonteeltaan Bella on avoin, reipas ja sosiaalinen. Leikkisä, mutta ei riehakas. Bella on hyvin ihmisläheinen ja sen voisi helposti sopivan kokonsa ja lempeän luonteensa puolesta ajatella lapsiperheeseen.

Toisista koirista Bella tykkää uroksista, toisen nartun kanssa emme luovuta sitä samaan talouteen, sillä niiden kanssa Bellalla voi väärässä tilanteessa tulla sanomista. Bella hakee paljon kontaktia ihmisiin, se vaikuttaa miellyttämishaluiselta ja helposti koulutettavalta, liekö sitä joskus koulutettukin, sillä ainakin hihnassa Bella osaa kävellä kauniisti Cheap wedding dresses.

Kaunis ja kultainen Bella tulee olemaan todella suuri ilon ja onnen aihe tuleville omistajilleen, mutta tietysti Bellan, kuten jokaisen rescuekoiran kohdalla, tulee miettiä mahtuuko koira elämääsi seuraavan 10 vuoden ajaksi, onko sinulla motivaatiota kohdata sen kanssa vastoinkäymisiä, oletko varma että pystyt sitoutumaan Bellaan sen loppuelämän ajaksi.

 

Yhteydenotot Sallalle.

Päivitetty 1.8.2012

Bella on varattu.

Päivitetty 16.8.2012

Bella sai oman kodin Suomesta 7.9.2012.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: