Päivitetty 18.11.2015

Kodin saanut: BELLA


BELLA

* n.2.v

* narttu

* Virossa.

 

 

 

 

Bella on asunut Virossa, Rakveren tarhalla huhtikuusta 2012 saakka. On ihme, ettei se ole vielä löytänyt omaa kotia, sillä Bella on mainio pakkaus ja siitä on todella vaikea keksiä yhtään mitään negatiivista sanottavaa.

Bella on alle kahden vuoden ikäinen, 45-50 cm korkuinen tyttö, joka painaa noin 15 kiloa. Luonteeltaan Bella on avoin, reipas ja sosiaalinen. Leikkisä, mutta ei riehakas. Bella on hyvin ihmisläheinen ja sen voisi helposti sopivan kokonsa ja lempeän luonteensa puolesta ajatella lapsiperheeseen.

Toisista koirista Bella tykkää uroksista, toisen nartun kanssa emme luovuta sitä samaan talouteen, sillä niiden kanssa Bellalla voi väärässä tilanteessa tulla sanomista. Bella hakee paljon kontaktia ihmisiin, se vaikuttaa miellyttämishaluiselta ja helposti koulutettavalta, liekö sitä joskus koulutettukin, sillä ainakin hihnassa Bella osaa kävellä kauniisti Cheap wedding dresses.

Kaunis ja kultainen Bella tulee olemaan todella suuri ilon ja onnen aihe tuleville omistajilleen, mutta tietysti Bellan, kuten jokaisen rescuekoiran kohdalla, tulee miettiä mahtuuko koira elämääsi seuraavan 10 vuoden ajaksi, onko sinulla motivaatiota kohdata sen kanssa vastoinkäymisiä, oletko varma että pystyt sitoutumaan Bellaan sen loppuelämän ajaksi.

 

Yhteydenotot Sallalle.

Päivitetty 1.8.2012

Bella on varattu.

Päivitetty 16.8.2012

Bella sai oman kodin Suomesta 7.9.2012.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.