Päivitetty 17.09.2012

Kodin saanut: VILMA


VILMA

* 8-vuotias

* naaras (steriloitu)

* Suomessa.

Vilma ja Milla ovat suomalaisia kodinvaihtajia, jotka etsivät uutta kotia kodin muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Koti voi olla tytöille yhteinen tai sitten erikseenkin, koska ovat molemmat tavallaan huomionkipeitä, Vilma riehakkaampi ja Milla enempi nauttii omasta rauhasta ja hellyydestä. Eivätkä ole niin kiintyneitä toisiinsa, etteivät pärjäisi ilman toistensa seuraa. Vilma lähinnä ärsyttää tai häiriköi Millaa toisinaan esim. ruokaillessa.

Molemmat ovat steriloituja ja sisäsiistejä, ja laatikkoon tottuneet asioimaan. Ruuaksi on käynyt Friskies-nappulat ja märkäruoka. Myöskin Rainbow-tuotteista ovat pitäneet. Kissat ovat sisäkissoja ja tottuneet kerrostaloelämään. Nuorempana ovat käyneet valjaissakin ulkoilemassa. Tykkäävät oleskella lasitetulla parvekkeella, eivätkä hingu ulos. Molemmat olleet aikuisina terveitä, pienenä ollut korvapunkki ja silmätulehdus.

Vilma on tempperamenttisempi ja tykkää olla ihmisen lähellä pukkailemassa, mutta innostuessaan sitten hyvänä pitämisestä saattaa “pitää hyvänä takaisin” nappaamalla kynsillä kiinni silittäjästä:)

Vilma sai kodin yksityisesti.

Päivitetty 17.9.2012

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.