Päivitetty 05.05.2022

Tiedote: 1.5.2022: Matkalla kotiin-malliston RESCUE-valjas poistetaan myynnistä Kulkurien myyntikanavista 


Tiedote 1.5.2022

Matkalla kotiin-malliston RESCUE-valjas poistetaan myynnistä Kulkurien myyntikanavista

FINNERO:n kanssa suunnitellun ja FINNERON valmistaman Matkalla kotiin-malliston RESCUE-valjas on vedetty toistaiseksi pois myynnistä niin Kulkurien verkkokaupasta kuin saapuvien koirien luovutustilaisuuksista laadullisen, toistuvan ongelman vuoksi. 

Olemme saaneet pitkällä aikavälillä useita ilmoituksia valjaiden tikkausten pettämisestä selän päällä olevan D-renkaan kohdalta. Tällä viikolla ilmoituksia tuli useampia ja teimme päätöksen lopettaa valjaiden myynnin kauttamme. Kiitos kaikille, ketkä olette olleet meihin yhteydessä asiasta, jotta olemme saaneet tärkeää tietoa valjaiden laatuongelmasta. 

Olemme olleet jokaisesta ilmoituksesta välittömästi  yhteydessä valmistajaan ja toimenpiteitä on myös tehty laadun parantamiseksi, mutta tällä erää emme voi luottaa niiden olleiden tarpeeksi vakuuttavia. Kulkureille malliston suunnitteluvaiheesta lähtien turvallisuus on ollut ensisijainen prioriteettimme ja sitä olemme tuoneet esiin kaikessa yhteistyössä valmistajan kanssa. 

Valjaat ovat parhaillaan valmistajan toimesta ulkopuolisessa testauksessa ja niihin tehdään rakennemuutosta. Harkitsemme valjaiden palauttamista myyntiin näiden toimenpiteiden jälkeen, mikäli voimme olla täysin varmoja, että voimme todistettavasti, luottavaisin mielin myydä niitä niin rescuekoirille, kuin kaikille muillekin koirille.

Pyydämme myös kaikkia kyseistä valjasta käyttävien tarkistavan valjaiden tikkaukset, etenkin selän D-renkaan alapuolelta ja olemaan käyttämättä valjaita jos niissä esiintyy lainkaan löysyyttä tai esimerkiksi irtolankoja. Viallisista kappaleista pyydämme raportoimaan Leila Isoaholle, leila.isoaho@kulkurit.fi. Liitäthän mukaan tiedon, milloin valjaat on ostettu kauttamme, mitä kokoa ne ovat ja mielellään myös kuvan. Korvaamme rikkoutuneet valjaat. 

FINNERO on osaltaan julkaissut tiedotteen asiasta täällä.

Olemme hyvin pahoillamme tilanteesta.

Rescueyhdistys Kulkurit ry.

 

Lisätietoja:
Salla Honkapää
Toiminnanjohtaja
salla.honkapaa@kulkurit.fi 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.