Kodin saanut: MELISSA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

MELISSA

* n. 1 v

* naaras (steriloitu)

* Rakvere, Viro.

Melissa on noin 1-vuotias nuori neiti, joka etsii uutta kotia Rakveren löytöeläintarhalla Virossa. Melissa on hyvin leikkisä ja mikä tahansa esine sopii leikkikaluksi, pallo niistä ehkäpä mieluisimpana. Melissa pitää ihmisen seurasta ja paijaamisesta, ilmoittaa sitten kun on mielestään saanut rapsutuksia riittävässä määrin, joten pienten lasten perheeseen Melissaa ei suositella. Melissa tulee toimeen toisten kissojen kanssa, mutta varminta olisi ehkä löytää Melissalle koti ainoana prinsessana, tai poikakissan kaverina, koska prinsessat tarvitsevat tietysti myös paljon omaa tilaa ja aikaa itselleen ilman toisia prinsessoja. Tarhalla on huomattu että koiria tyttö pelkää.

Melissa steriloidaan ennen kuin tulee uuteen kotiinsa.

23.4.2013 Melissa on käynyt steriloitavana osana yhdistyksen Viron sterilointikampanjaa.

15.5.2013 Melissa on käynyt hovikuvaajan pakeilla ja hän osoittautuikin oikein kuvaukselliseksi neidoksi.

2.8.2013 Melissa sai kodin Virosta.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: