Päivitetty 05.08.2013

Kodin saanut: LOLA


 

LOLA

* 2-3 vuotias

* Steriloitu narttu

* Romaniassa.

 

 

 

26.05.2013

Lolan tarina alkaa kadulta, kuten niin monen muunkin Romanialaisen katukoiran tarina. Lolan elämän alusta ei ole kenlläkään tietoa, mutta n. viikko sitten Lolan elämä muuttui radikaalisti. Lolaan kiinnitti huomionsa kadulla Romanialainen eläinsuojelija Giovanni Razvan. Lola poukkoili yksinään, hämmentyneenä ja todellisessa vaarassa autojen välissä . Lolan onneksi Giovanni sai tytön rauhoitettua ja sai tytön vietyä omaan koirasuojaansa turvaan. Lola oli aluksi hämmentynyt ja peloissaan kaikesta tapahtuneesta, mutta nyt tyttö on saanut jo hieman rauhoituttua ja todellinen luonnekin alkaa Lolasta paistamaan läpi.

Lola on pienikokoinen, makkaramallinen, n. 6,5 kiloinen ja n. 2-3 vuotias narttu. Lola on nyt steriloitu ja valmis matkustamaan omaan kotiinsa n. kuukauden kuluttua kun kaikki rokotukset ja muut tarvittavat toimenpiteet on tehty.

Lola on hyvin mukava koira. Ystävällinen, lempeä, iloinen ja hellyydenkipeä. Alun hämmentyneestä ja pelokkaasta pikkukoirasta ei ole enää mitään viitteitä tytön käytöksessä. Lola on päässyt myös tapaamaan lapsia suojassa ollessaan ja Lolan mielestä lapset ovat oikein mukavia kavereita. Lola tulee myös muiden koirien kanssa mainiosti toimeen ja kissankin Lola on tavannut, eikä Lolalla ollut kissaa vastaan mitään.

Lolalle etsitään sitoutunutta ja motivoitunutta kotia, jossa muistetaan että taustastaan johtuen Lolan koulutus tulee aloittaa ihan alkeista. Lolalla tuskin on käsitystä remmikäyttäytymisestä, sisäsiisteydestä tai muistakaan perusasioista. Myös Lolan läheisyydenkaipuu ja rakkaus ihmisiin kannattaa ottaa huomioon, sillä yksinoloa varmaankin joutuu Lolan kanssa harjoittelemaan.

Lola on normaali iloinen koira, joka tarvitsee itselleen normaalin iloisen omistajan. Lapset ja koirakaveri olisivat  varmasti Lolan mielestä kiva lisä.

 

28.5.2013

Lola on varattu Saksaan.

05.08.2013

Lola on nyt omassa kodissaan Saksassa.

 

Kuvat aukeava klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.