Päivitetty 05.08.2013

Kodin saanut: DEEDEE* DEEDEE

* n. 1 v

* Steriloitu narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

28.01.2013 

Sisarusparvi DeeDeen, Carlosin, Buddyn ja Gordonin tarina alkaa yhdeltä Bukarestin kunnallisista tarhoista, jotka ovat varsinaisia kuolemanloukkoja koirille. Yhteistyötahomme Asociata A Doua Sansan Carmen vierailee säännöllisesti kunnallisella tarhalla ja pelastaa mukaansa yleensä jonkun onnekkaan. Viime kesän alussa Carmen vieraili taas tarhalla ja tällä kertaa hän sai mukaansa emon kuuden lähes vastasyntyneen pentunsa kanssa. Ilman Carmenia pennut olisivat lähes sataprosenttisen varmasti kuolleet tarhalle pian.

Pennuista kaksi menehtyi pian pelastumisensa jälkeen, ne eivät jaksaneet taistella, mutta pennuista neljä, tyttö DeeDee ja pojat Carlos, Gordon ja Buddy selvisivät ja kasvoivat ja vahvistuivat. Perhe vietti ensin kesän eläinklinikan hoitolassa ja syksyn tullen ne siirrettiin Glinan tarhalle, jossa ne ovat asuneet nyt noin neljän kuukauden ajan.

DeeDee ja pojat ovat saaneet elämässään jo yhden lottovoiton, ne ovat selvinneet noin 10 kuukauden ikään ja nyt ne ovat fyysisesti ja henkisesti täysin valmiita etsimään omia kotejaan, toista lottovoittoaan.

DeeDee on pentueen ainoa neitokainen, joka on veljiensä tavoin sosiaalinen, iloinen, aktiivinen ja reipas. DeeDee paina tällä hetkellä n. 20 kg ja säkää on neitokaiselle siunaantunut n. 50-55 cm. DeeDee ei tästä enää mitenkään kovasti kasva, painoa saattaa toki tulla vielä muutama kilo. DeeDee tulee mainiosti toimeen muiden koirien kanssa ja suorastaan rakastaa ihmisiä. Kissoja DeeDee ei ole tavannut, mutta koska kyseessä on nuori koira saattaa yhteiselo myös kissan kanssa olla mahdollista.

Koska DeeDee on saanut osakseen hyviä ihmiskontakteja, huolenpitoa ja on viettänyt tarhalla vasta vähän aikaa, sillä on hyvät mahdollisuudet sopeutua suhteellisen helposti ja kivuttomasti ulkopuoliseen maailmaan.

DeeDeen tulevalta kodilta kaivataan aktiivisuutta, energiaa kestää nuoren koiran puuhailut ja kommervenkit, sitoutuneisuutta, lempeyttä ja motivaatiota opettaa DeeDeelle kunnon kotikoiran tavat. DeeDee tullaan luovuttamaan steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omistavana.

25.03.2013

DeeDee odottelee edelleen kotiaan Glinan tarhalla Romaniassa. DeeDee on nyt n. vuoden ikäinen ja hyvin reipas, avoin ja mukava tyyppi luonteeltaan. DeeDee ei edelleenkään ole viettänyt tarhalla mitenkään äärettömän pitkää aikaa, joten tällaisen reippaan ja kivan tytön kotiuttaminen Suomeen olisi varmasti hyvin juohevaa ja helppoa. Toki on otettava huomioon ettei DeeDee ole mikään pikkuruinen tyttö ja se asettaa oman haasteensa tulevalle perheelle. Palikat DeeDeen päässä ovat kuitenkin hyvässä järjestyksessä ja edellytykset siihen että DeeDeestä joku saa mukavan kaverin kotiin ja mahdollisesti harrastuksiinkin ovat erittäin hyvät.

Olisiko  sinun perheessäsi tilaa mukavalle ja Reippaalle DeeDeelle?

11.06.2013

Ihastuttava miss DeeDee odottelee edelleen omaa kotian Glinan tarhalla Romaniassa. Huolimatta suhteellisen pitkästä tarhaelämästään on DeeDee pysynyt energisenä, reippaana ja avoimena tyttönä. Koko Freckles-Familyä leimaa energinen ja vauhdikas ilmapiiri, mutta onneksi iän myötä myös rauhoittumisen jalo taito on pälkähtänyt näiden kakaroiden päähän. Koko nelikko on silti edelleen kovin kakaramaista sakkia ja nenät tungetaankin moneen soppaan ja asiaan aina kuitenkin leppoisasti ja hyväntahtoisesti. DeeDee on todellinen lady, varustettuna avoimella ja reippaan energisellä luonteella. DeeDeestä saisi varmasti oivan harrastuskaverin moneen lajiin omaksi huviksi.

 

14.06.2013

DeeDee on varattu omaan kotiin Saksaan <3

05.08.2013

DeeDee pääsi omaan kotiinsa Saksaan.

Kuvat aukeavat suuremmiksi klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.