Kodin saanut: MARUSJA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

MARUSJA

* n. 5 v

* naaras (steriloitu)

* Tallinna, Viro.

Marusjan tarina on se tavallinen, se löydettiin Itäisestä Virosta kadulta yksin, kylmissään ja nälkäisenä ja oli ollut koditon varmaankin jo jonkin aikaa. Marusjan iäksi arvellaan noin viisi vuotta.

Nyt Marusja on hoitokodissa Tallinnassa, mutta ihan ilman ongelmia ei ole selvitty, sillä se ei yhtään pidä muista kissoista ja tappelee silloin kuin tiikeri. Etenkin poikakissoista hoitokoti sanoo, että ehdottomasti ei samaan kotiin. Kissanpentujen kanssa se saattaisi tulla toimeen. Ja ehkä myös lasten vaikka niitä ei hoitokodissa olekaan, mutta ihmisiä kohtaan Marusja on hyvin ystävällinen, rakastava ja lojaali kissa. Antaa leikata kynnet ja nukkuu vieressä yöt. Ja on hyvin leikkisä, pelaa hiirillä ja palloilla. Hoitokodista tuntuu myös, että Marusja saattaisi kaivata ulos, jos kodissa olisi esimerkiksi tarha missä ulkoilla. Hoitokoti aikoo vielä kokeilla oppisiko Marusja kulkemaan valjaissa.

Marusja on jo rokotettu, steriloitu, mikrosirutettu ja testattu Fiv/Felv-negatiiviseksi. Marusja etsii kotia suoraan Tallinnasta käsin.

11.7.2013 Lisätty Marusjalle kuvia.

18.7.2013 Lisätty video. Marusja on myös nyt harjoitellut valjaiden käyttöä onnistuneesti.

2.8.2013 Marusja sai kodin Virosta.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: