Päivitetty 02.08.2013

Kodin saanut: MARUSJA


MARUSJA

* n. 5 v

* naaras (steriloitu)

* Tallinna, Viro.

Marusjan tarina on se tavallinen, se löydettiin Itäisestä Virosta kadulta yksin, kylmissään ja nälkäisenä ja oli ollut koditon varmaankin jo jonkin aikaa. Marusjan iäksi arvellaan noin viisi vuotta.

Nyt Marusja on hoitokodissa Tallinnassa, mutta ihan ilman ongelmia ei ole selvitty, sillä se ei yhtään pidä muista kissoista ja tappelee silloin kuin tiikeri. Etenkin poikakissoista hoitokoti sanoo, että ehdottomasti ei samaan kotiin. Kissanpentujen kanssa se saattaisi tulla toimeen. Ja ehkä myös lasten vaikka niitä ei hoitokodissa olekaan, mutta ihmisiä kohtaan Marusja on hyvin ystävällinen, rakastava ja lojaali kissa. Antaa leikata kynnet ja nukkuu vieressä yöt. Ja on hyvin leikkisä, pelaa hiirillä ja palloilla. Hoitokodista tuntuu myös, että Marusja saattaisi kaivata ulos, jos kodissa olisi esimerkiksi tarha missä ulkoilla. Hoitokoti aikoo vielä kokeilla oppisiko Marusja kulkemaan valjaissa.

Marusja on jo rokotettu, steriloitu, mikrosirutettu ja testattu Fiv/Felv-negatiiviseksi. Marusja etsii kotia suoraan Tallinnasta käsin.

11.7.2013 Lisätty Marusjalle kuvia.

18.7.2013 Lisätty video. Marusja on myös nyt harjoitellut valjaiden käyttöä onnistuneesti.

2.8.2013 Marusja sai kodin Virosta.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.