Päivitetty 31.08.2014

Kodin saanut kissa: MERCEDES


mycats 080MERCEDES

* n. 3 kk

* naaras

* Tallinna, Viro.

Syksyn väreissä pieni kolmikuukautinen kissalapsi Mercedes on kuin auringon nousu.. se nähdessään sama ilo valtaa kuin kauniina kesäisenä aamuna. Pikkutyttö on iloinen, utelias ja kekseliäs. Hyvin viisas, määrätietoinen tyttöpentu ja todella upean värinen silkkinen turkki!

Mercedes viihtyy sylissä ja on varsinainen kehruukone, mutta on siitä aina valmis lähtemään leikkiin tai tutkimaan jotakin, joka on herättänyt sen uteliaisuuden. Tätä kissaa ei voi katsoa ja olla huonolla tuulella, todella hellyyttävä kissalapsi. Tyttönen rakastaa hyvää ruokaa, ja ylikaiken leluhiiriä! Paras lempilelu on kuitenkin sulkaviuhka. Mercedes oppii luottamaan nopeasti, ei pelkää vieraita ihmisiä ollenkaan ja on tottunut myös isompiin lapsiin. Mercedes on kasvanut emonsa hellässä hoivassa ja oppinut siltä kaikki kotikissan taidot.

Miettiessäsi kodin tarjoamista kissanpennulle, huomioithan että se voi olla osa elämääsi jopa seuraavat 15-20 vuotta. Kotiaetsivä kissa luovutetaan uuteen kotiin asianmukaisesti loishäädettynä, eläinlääkärin tarkastamana ja rokotettuna. Se on tunnistemerkitty mikrosirulla, joka on yhdistyksen toimesta rekisteröity turvasiru.fi-palveluun. Aikuinen kotiaetsivä kissa on myös steriloitu tai kastroitu. Huomioithan, että edellytämme pennun steriloinnin tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä, yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25 % osuudella.

Varaajana toimi Mari

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.