Päivitetty 06.10.2013

Kodin saanut: MINNIE


 

 

MINNIE

* n. 7 v

* Steriloitu narttu

* Romaniassa.

 

 

 

20.06.2013

Minnien tarina on kaikkine kiemuroineen jännittävä. Minnie on syntynyt v. 2006 ja päätynyt Glinan tarhalle asustelemaan omistajansa kuoltua. Minnie on siis ollut nuoruutensa kotikoirana. Minnie elelee Glinan tarhalla vapaana sekalaisen lauman kanssa. Huhtikuussa 2013 Minnie joutui myrkytyksen uhriksi, kun Glinan alueelle oli käyty kylvämässä myrkkysyöttejä. Minnie oli erittäin huonossa kunnossa, mutta hyvällä hoidolla ja huolenpidolla pelastui ja on nyt täysin kunnossa.

Minnie on keskikokoinen n. 45 cm korkea ja arviolta 15 kilon painoinen steriloitu narttu. Minnie on nyt n. 7-vuotias. Minnie on luonteeltaan lempeä, rauhallinen, hiljainen ja hyvin rakastava. Aiemmin Minnie oli hieman ujohkon oloinen eikä lähestynyt ihmisiä kovin aktiivisesti, mutta myrkytystapauksen jälkeen Minnie on huomattavasti sosiaalistunut ja kaipaa ihmistä lähelleen. Minnie tulee toimeen kaikenlaisten koirien kanssa.

Minnien uuden kodin tulee ottaa huomioon, että vaikka tyttösellä on kotikoirataustaa, on Minnie kuitenkin elellyt jo pidempään vapaana Glinan tarhalla. Sisätiloissa asumiseen tottuminen saattaa siis olla pitkä prosessi Minnien kohdalla. Myös kaikki perustaidot tulee Minnielle opettaa alusta asti, panta ja remmi ovat tälle herkälle ja kauniille tyttöselle täysin vieraita asioita.

Minnien koti voisi sijaita oikeastaan missä tahansa asuinmuodossa, mutta tyttönen varmaankin arvostaisi kovasti omaa aidattua pihaa. Varmasti tämä myös helpottaisi totuttelua uusiin asioihin, kuten sisäsiisteys ja hihnalenkkeily. Uudelta kodilta toivomme motivaatiota ja sitoutumista, sillä Minnien sopeutuminen kotikoiran elämään saattaa ottaa aikaa ja työtä paljonkin. Varmasti kuitenkin tästä lempeästä ja herttaisesta neidistä saa mitä ihanimman kainalokaverin loppuelämäksi.

05.08.2013

Minnie odottelee edelleen kotiaan Glinan tarhalla Romaniassa, jossa kulkureiden Salla, Jenni ja Nea kävivät tyttöä matkallaan tervehtimässä. Minnie jännittää jonkin verran vieraita ihmisiä ja tyttösellä kestääkin hetken aikaa tulla kuorestaan ulos vieraassa porukassa. Tuttujen ihmisten kanssa Minnie on rento ja reipas ja tulee syliin mielellään. Muiden koirien kanssa puuhatessaan Minnie on iloinen ja leikkisä tyttö.

Koska Minnie on hieman ujohko, olisikin ehkä hyvä että kotona olisi ennestään reipas koirakaveri. Tämä varmasti helpottaisi Minnien sopeutumista uuten ja ihmeelliseen elämään ja ympäristöön. Edelleen Minnielle toivotaan kotia, jossa ymmärretään vapaasti liikkuvan koiran haasteet, kun se saapuu kotielämään ja jossa sitoutuminen ja motivaatio ovat kohdallaan.

Minnie on kaunis, sopivan kokoinen, ihastuttava ja lempeä tyttö. Enää se oma koti ja turva puuttuu. Olisiko sinulla tarjota se Minnielle?

16.09.2013

Minnie on varattu ja lähtee uuteen kotiinsa Iso-Britanniaan 26.9.13.

06.10.2013

Minnie on päässyt omaan kotiinsa Iso-Britanniaan turvallisesti.

Minnien kodinhaussa avusti Johanna

 

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.