Kodin saanut: BAMBI(Disney pentu)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

 

18.7.2013

BAMBI

* n. 4kk

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

 

3.7.2013

Romaniassa on arkipäivää se että pieniä pentuja hylätään tarhalle. Jotkut kuvittelevat että he näin pelastavat pentujen elämän. Ruusuilla tanssimista ei tarhalla eläminen ole, vielä nämä pennut tarvitsisivat sen oman kodin. Nyt Glinan tarhalle oli hylätty nämä 6 narttupentua, joista tuli Disney-pentue.

Disney-pentueen Bambi on nimensä veroinen, pieni ja hiukan kömpelö jalkojensa kanssa. Kasvaessaan Bambi on saanut kuitenkin voimaa jalkoihinsa ja nyt askel kantaakin, ehkä jopa vähän liiankin vauhdikkaasti. Bambi on sisarustensa tavoin sosiaalinen, reipas ja leikkisä, niinkuin pentujen tuossa iässä kuuluukin olla.

Tulevassa kodissa täytyy olla valmiita panostamaan tämän nuoren tytön kouluttamiseen. Koirakaveria tulevassa kodissa Bambi varmasti arvostaisi.

Bambista kasvaa keskikokoinen kaunis tyttö, joka tulee aikuisena painamaan noin 20kg.

5.8.2013

Nyt olisi jo aika koko Disney- pentueen matkustaa omiin koteihinsa. Bambista on tarhalla kasvanut todella kaunis neito. Tarhaelämä on kuitenkin sen verran vaikuttanut Bambiin että siitä on tullut aika arka pentu. Sitä suuremmalla syyllä olisi Bambin päästävä siihen loppuelämän kotiin. Bambi toivoisi että tulevassa kodissa sillä olisi koiraseuraa, mikä rohkaisisi tätä tyttöä totuttelemaan kaikkeen uuteen ja jännittävään.
Bambille lisätty uusia kuvia ja videota!

Muistathan ettei koiraa tule ottaa hetken mielijohteesta.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

17.8.2013

Bambi on varattu Tsekkeihin ja matkaa sinne syyskuun aikana.

6.10.2013

Bambi sai oman kodin Tsekeistä.

 

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: