Päivitetty 06.10.2013

Kodin saanut: BAMBI(Disney pentu)


 

18.7.2013

BAMBI

* n. 4kk

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

 

3.7.2013

Romaniassa on arkipäivää se että pieniä pentuja hylätään tarhalle. Jotkut kuvittelevat että he näin pelastavat pentujen elämän. Ruusuilla tanssimista ei tarhalla eläminen ole, vielä nämä pennut tarvitsisivat sen oman kodin. Nyt Glinan tarhalle oli hylätty nämä 6 narttupentua, joista tuli Disney-pentue.

Disney-pentueen Bambi on nimensä veroinen, pieni ja hiukan kömpelö jalkojensa kanssa. Kasvaessaan Bambi on saanut kuitenkin voimaa jalkoihinsa ja nyt askel kantaakin, ehkä jopa vähän liiankin vauhdikkaasti. Bambi on sisarustensa tavoin sosiaalinen, reipas ja leikkisä, niinkuin pentujen tuossa iässä kuuluukin olla.

Tulevassa kodissa täytyy olla valmiita panostamaan tämän nuoren tytön kouluttamiseen. Koirakaveria tulevassa kodissa Bambi varmasti arvostaisi.

Bambista kasvaa keskikokoinen kaunis tyttö, joka tulee aikuisena painamaan noin 20kg.

5.8.2013

Nyt olisi jo aika koko Disney- pentueen matkustaa omiin koteihinsa. Bambista on tarhalla kasvanut todella kaunis neito. Tarhaelämä on kuitenkin sen verran vaikuttanut Bambiin että siitä on tullut aika arka pentu. Sitä suuremmalla syyllä olisi Bambin päästävä siihen loppuelämän kotiin. Bambi toivoisi että tulevassa kodissa sillä olisi koiraseuraa, mikä rohkaisisi tätä tyttöä totuttelemaan kaikkeen uuteen ja jännittävään.
Bambille lisätty uusia kuvia ja videota!

Muistathan ettei koiraa tule ottaa hetken mielijohteesta.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

17.8.2013

Bambi on varattu Tsekkeihin ja matkaa sinne syyskuun aikana.

6.10.2013

Bambi sai oman kodin Tsekeistä.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.