Päivitetty 06.10.2013

Kodin saanut: SHINNY


 

 

 

SHINNY

* n. 2 v

* Steriloitu narttu

* Romaniassa

 

 

01.04.2013

Ensikontakti Shinnyyn tapahtui Andalla vieraillessamme 17.3.2013.

Shinny olisi varmasti jäänyt hyvin helposti huomaamatta suuressa ja eloisassa koiralaumassa, ellei se olisi sattunut makaamaan pihan ainoalla penkillä johon istuin hetkeksi lepäämään. Shinny odottaa täysin huomaamattomana, liikkumattomana, se vain villkaisi kulmain alta vierasta ihmistä ja sydämeni suli. Ojennettua kättä kohti Shinny kurottautuu ja nojautuu varovasti kohti. Sen häntä heilahtaa varovasti kerran ja toisen ja se syliin nostaessa se vaikuttaa hyvin tyytyväiseltä, vaikkakin hämmentyneeltä saamastaan huomiosta. Shinny ei ole elämässään saanut juurikaan huomiota, se hylättiin kadulle jo aivan pienenä pentuna ja siitä lähtien se on kasvanut Andan luona meluisassa laumassa, jossa nöyremmät, alistuvaisemmat koirat jäävät helposti varjoon. Shinny on melko laiha ja vaikka Anda vahtiikin koirien syömistä, saattaa Shinny joskus jäädä vähemmälle ruualle väistäessään vahvempia koiria. Shinnystä huokuu kiltteys, ystävällisyys ja lempeys. On hyvin vaikea kuvitella sen osaavan edes puolustautua pelottavassakaan tilanteessa.

Shinny on noin kaksi vuotias steriloitu narttu, joka on kooltaan pienen ja keskikokoisen koiran väliltä, korkeutta sillä on noin 40 cm ja painoa arviolta 12-15 kg.

Shinny etsii kotia jossa sille ollaan alkuun valmiita antamaan aikaa tottua ja tulla ulos kuorestaan, mikä varmasti tapahtuu turvallisissa kotioloissa nopeasti. Shinny ei hauku juuri lainkaan, joten tuleva koti voisi olla kerrostalossakin. Aivan pienten lasten perheeseen emme Shinnya suosittele.

Shinnysta kuoriutuu varmasti kotioloissa iloinen, luottavainen ja rakastettava nuori tyttö, jolla on paljon annettavanaan ja matka Shinnyn parempaan elämään tulee olemaan palkitsevaa seurattavaa.

 

11.06.2013

Terveisiä Shinnyltä Romaniasta. Tyttönen etsiskelee edelleen kotiaan ja asustelee Anda Murgun tarhalla monien muiden koirien seurassa. Kesä on jo pitkällä Romaniassa ja olisikin hyvin mukavaa, jos tämä reipas, sosiaalinen ja avoin tyttönen löytäisi oman kotinsa kuluvan kesän aikana.

Shinny on todella reipas ja ystävällinen tapaus. Kulkureiden vierailun aikana Andan tarhalla Shinny asetti itsensä useimmiten keskeiselle paikalle tai mahdollisimman korkealle alustalle rapsutusten taakaamiseksi ja taisi vähän “autella” Christaa kirjoitushommissakin. Shinny onkin selkeästi hyvin utelias ja iloinen tyttö, josta saisi varmasti loistavan ystävän loppuelämäksi.

12.08.2013

Shinny on edelleen reipas ja tutustuu kyllä ihmisiin ihan uteliaasti, mutta nyt heinäkuun matkalla Salla, Nea ja Jenni tapasivat Shinnyn jonka olemusta leimasi nöyryys. Tyttö tulee lähelle, mutta ei tee itsestään numeroa. Ilmeisesti stressi ja tarhaelämä ovat vaikuttaneet lempeään ja pehmeään Shinnyyn näin.

Shinnyn kodinsaantikriteereihin kuuluvat turvallinen ja rauhallinen elinympäristö, sitoutuneisuus ja ymmärrys siitä, ettei sopeutuminen uuteen ympäristöön tapahdu itsestään tai hetkessä. Myös reipas koirakaveri voisi olla mainio apu Shinnylle uuden totutteluun ja oppimiseen.

Kaunis, lempeä ja nöyräluontoinen Shinny kaipailee jo omaan kotiinsa.

11.09.2013

Shinny on varattu omaan kotiinsa Ranskassa.

06.10.2013

Shinny on päässyt Ranskaan omaan loppuelämän kotiinsa.

Kodin etsintää Suomesta avusti Johanna

 

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.