Päivitetty 06.10.2013

Kodin saanut: LISA


LISA

* n. 3-4 v

* Steriloitu narttu

* Romaniassa.

 

 

 

 

04.08.2013

Lisa on päätynyt yhteistyökumppanimme Anda Murgun luokse sattumalta. Joku Andan ystävistä oli löytänyt Lisan tiineenä kadulta jostakin kauempaa ja toimittanut Lisan Andan hoiviin. Lisalla oli Andalle tullessaan valtava kasvain mahassaan ja samalla kun kasvain operoitiin, leikattiin myös pennut pois ja Lisa steriloitiin. Nyt Lisa on valmiina etsimään itselleen oman kodin kauttamme.

Lisa on n. 3-4 vuotias, alle 30 cm korkea ja 6-7 kilon painoinen ehta pikkukoira. Lisa on luonteeltaan lempeä ja kiltti, mutta ei kuitenkaan mikään lapanen. Tosi paikan tullen Lisa laittaa sekä pennut ojennukseen, että ohjeistaa isompaa uroskoiraa olemaan vähemmän tungetteleva. Tässä tytössä on tosiaan lempeytensä lisäksi myös aimo annos sisua.

Lisa tulee mainiosti toimeen kaikkien koirien kanssa ja kissatkin ovat Lisan mielestä ihan mukavia. Ihmisen Lisa antaa käsitellä itseään hyvin ja on kaikille ihmisille ystävällinen. Lisa ei juurikaan hauku, joten kerrostalokin voisi olla Lisalle oikein mainio ympäristö elellä.

Lisa tarvitsee omistajan, joka ymmärtää pienen koiran tarpeet. Hyvä ruoka, lämmin sohva, riittävästi ulkoilua ja yhdessäoloa, niistä on pikkukoira-Lisan toivekoti tehty. Myös sitoutuneisuus ja motivaatio ovat uuden kodin hyveitä.

Lisa luovutetaan omaan kotiinsa sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä, steriloituna, tautitestattuna ja EU-passin kanssa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, koiran omistajan oppaaseen ja adoptoinnin kustannuksiin.

25.08.2013

Lisa on varattu omaan kotiin Ranskaan.

06.10.2013

Lisa on jo onnellisesti päätynyt Ranskaan omaan kotiinsa.

Lisan varausasioita hoiti Johanna.

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.