Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: MOSHU


MOSHU

* noin 1-1,5-vuotias

* kastroitu uros

* Romaniassa

 

 

 

 

26.08.2013

Romaniassa sterilointikampanjoita aktiivisesti suorittavat Ana-Lucia ja Irina tapasivat Moshun kiertäessään steriloimassa Bercenin kylän koiria. Ihmiset, jotka ruokkivat Moshua kadulla, olivat luulleet sitä vanhaksi koiraksi, sillä poika on luonteeltaan hyvin miellyttävä, nöyrä ja seesteinen. Viisaanoloiselle pikkumiehelle oli sen vuoksi annettu nimeksi Moshu, Old Guy. Moshun tavatessaan Irina oli kurkannut sen suuhun ja huomannut yllätyksekseen koiran olevan aivan nuorukainen.

Tämä hienoluonteinen karvanaama on kaikkea mitä koiralta voi toivoa. Se tykkää valtavasti ihmisen läheisyydestä ja ottaa avoimesti kontaktia, kuten kuvista näkee. Isossa laumassa se pysyttelee taka-alalla, ei tee itsestään numeroa ja välttää konflikteja. Moshu on kastroitu ja sen rokotuksista ja loishäädöistä on pidetty huolta. Pienellä pojalla on painoa kutakuinkin 7 kilon verran. Moshu tulee erinomaisesti toimeen kaikenlaisten koirien kanssa ja on elänyt kissojen läheisyydessä.

Moshu siis elää osana pientä koirapopulaatiota rauhallisella alueella Bercenin kylässä. Irinan tuttavat käyvät antamassa koirille ruokaa päivittäin. Kylässä ei ole tarhaa tai aktiivisia, yksittäisiä eläinsuojelijoita, jotka voisivat koirille tarjota suojaa, joten Moshun ainoa toivo on löytää oma koti adoption kautta. Kotikoiran tavat, kuten sisäsiisteys ja hihnassa kävely, on opetettava sille alusta pitäen, joskin fiksu, aikuinen koira ymmärtää jutun juonen nopeasti, kunhan omistaja vaan malttaa olla koulutuksessa johdonmukainen.

Moshu luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä, tautien varalta testattuna ja oman EU-passin omistavana.

Tutustu huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa. Muistathan, ettei mitään eläintä saa ottaa hetken mielijohteesta!

Jos olet varma, että voit tarjota Moshulle kodin sen loppuelämän ajaksi, ota yhteyttä Taijaan.

Tästä videopätkästä näkee, miten pieni Moshu todellisuudessa on »

31.08.2013

Moshu on varattu omaan kotiin <3

28.09.2013

Moshu on saanut oman kodin Suomesta <3

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.