Kodin saanut: NALA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

10/2013

 

 

NALA

* synt. 7/2013

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

11.10.2013
Lord, Spot, Nic ja Nala löydettiin läheltä eläinsuojelija Alina Murgun kotia, erään bukarestilaisen lähiön läheisyydestä, kirkon pihamaalle hylättyinä. Pennut olivat löydettäessä noin kuuden viikon ikäisiä.. Tällä hetkellä tämä suloinen sisaruskatras asuttaa yhteistyökumppanimme Anda Murgun pihaa.

Koko ihastuttava pentunelikko ovat luonteeltaan hyvin leikkisiä, sosiaalisia ja reippaita, aivan kuten pentujen kuuluukin olla. Ne ovat myös hyvin ihmis- ja koiraystävällisiä.  Sen suurempia luonne-eroja ei pentujen välillä kuitenkaan vielä ole havaittavissa.

Tällä hetkellä pennut painavat noin 3-4kiloa ja tulevat aikuisena olemaan keskikokoisia, arviolta noin 15-20kiloisia.

Romanian illat ja yöt alkavat viilenemään kovaa vauhtia, jonka vuoksi näiden nassikoidenkin toivoisi pääsevän omiin koteihinsa ennen kuin talvi todella koittaa. Tällä hetkellä ne ovat noin 2,5kuukauden ikäisiä ja valmiita matkaamaan omiin koteihinsa marraskuun puolen välin jälkeen.

Sisarukset etsivät omia rakastavia loppuelämän kotejaan, jossa koiranhankintaa on harkittu tarkasti. Koteja, jossa ne saavat olla osana perhettä ja oppia kunnon koirakansalaiselle tärkeitä taitoja.

Pennut luovutetaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä, tautitestattuna. Huomioithan, että edellytämme pentujen kastrointien/sterilointien tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä Suomeen saapumisesta. Yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25% osuudella.


27.10.2013

Nala on varattu Ranskaan!

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: