Päivitetty 04.12.2013

Kodin saanut: NALA


10/2013

 

 

NALA

* synt. 7/2013

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

11.10.2013
Lord, Spot, Nic ja Nala löydettiin läheltä eläinsuojelija Alina Murgun kotia, erään bukarestilaisen lähiön läheisyydestä, kirkon pihamaalle hylättyinä. Pennut olivat löydettäessä noin kuuden viikon ikäisiä.. Tällä hetkellä tämä suloinen sisaruskatras asuttaa yhteistyökumppanimme Anda Murgun pihaa.

Koko ihastuttava pentunelikko ovat luonteeltaan hyvin leikkisiä, sosiaalisia ja reippaita, aivan kuten pentujen kuuluukin olla. Ne ovat myös hyvin ihmis- ja koiraystävällisiä.  Sen suurempia luonne-eroja ei pentujen välillä kuitenkaan vielä ole havaittavissa.

Tällä hetkellä pennut painavat noin 3-4kiloa ja tulevat aikuisena olemaan keskikokoisia, arviolta noin 15-20kiloisia.

Romanian illat ja yöt alkavat viilenemään kovaa vauhtia, jonka vuoksi näiden nassikoidenkin toivoisi pääsevän omiin koteihinsa ennen kuin talvi todella koittaa. Tällä hetkellä ne ovat noin 2,5kuukauden ikäisiä ja valmiita matkaamaan omiin koteihinsa marraskuun puolen välin jälkeen.

Sisarukset etsivät omia rakastavia loppuelämän kotejaan, jossa koiranhankintaa on harkittu tarkasti. Koteja, jossa ne saavat olla osana perhettä ja oppia kunnon koirakansalaiselle tärkeitä taitoja.

Pennut luovutetaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä, tautitestattuna. Huomioithan, että edellytämme pentujen kastrointien/sterilointien tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä Suomeen saapumisesta. Yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25% osuudella.


27.10.2013

Nala on varattu Ranskaan!

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.